Hvordan jeg selv oppleve at nettdating med snill og vakker ukrainsk dame som prøvde å svindle meg 🙁  det var dog ikke via ukraina dating.

For et par år siden hadde jeg en profil på match.no hvor en dame som var 10 år yngre enn meg kontaktet meg og sendte meg en melding på norsk til meg. Språket var ikke helt perfekt og hadde noen feil, så jeg spurte hvor hun kom fra.

Helena fortalte meg at hun var Ukraina og at mannen hennes døde for 5 år siden, og nå var hun klar for å finne kjærligheten igjen. Hun ønsket ikke en mann fra Ukraina, men hadde hørt fra venninner at det var flott i Norge. Derfor opprettet hun en nettprofil i Norge og hun håpet nå at hun kunne finne en mann via nettdating i Norge nå.

Helena var en flott ukrainsk dame

Vi skrev frem og tilbake over en lengre periode på noen måneder, og stoppet med å skrive sammen på match.no og skrev til hverandre sine mailer i stedet.

Helene var en veldig flott ukrainsk dame, og hun ble langsomt mer og mer fortrolig med meg og fortalte mer og mer om seg selv – og jeg må innrømmet at jeg var ”hooked” på henne og jeg ble mer og mer inndratt i hennes liv. Jeg fikk bilder av hennes venninner, hennes mor og fra leiligheten hennes, og tilsvarende sendte jeg en del bilder fra mitt liv til min nye ukrainske dame, og håpet at det ville utvikle seg til kjærlighet for oss begge.

Helena med mørkt hår – vakker Ukrainsk dame

Helena med mørkt hår – vakker Ukrainsk dame

Helena med lyst hår – vakker Ukrainsk dame

Helena med lyst hår – vakker Ukrainsk dame

 

 

 

 

 

 

 

 

Men jeg begynte å bli mistenksom ovenfor min nye ukrainske dame

Det var et par merkelige ting som jeg ikke tenkte så mye over i starten – hver gang jeg spurte henne om noe så fikk jeg svar med en gang. Men da jeg spurte henne om hennes telefonnummer så fikk jeg ikke noe svar. Og da jeg snakket om Skype så fikk jeg vite at hun ikke kunne installere Skype på hennes telefon – og hun hadde ikke noen datamaskin.

Nå var alle mine varsellamper tente og da jeg spurte spesifikt om hvilken telefon hun har og hva hennes telefonnummer var så fikk jeg faktisk svar, men Helena spurte litt surt om jeg ikke stolte på henne…

Men jeg hadde lest litt om svindel i forbindelse med nettdating, og derfor ble jeg litt i tvil om Helena var min nye ukrainske kjærlighet eller en ukrainske dame som ville lure penger fra meg…

Selv om vi snakker om Ukraina dating så synes jeg at det hørtes litt rart ut at hennes telefon, og at hun hadde ingen datamaskin eller noen venner eller venninner hvor hun kunne låne en for en Skypesamtale.

Jeg spurte også om Facebook, men det brukte hun ikke og ble til slutt litt fornærmet da jeg ikke var sikker i min sak og glad for min ukrainske dame, så jeg sluttet å spørre for å se hva som kom til å skje videre.

Helena får plutselig ferie – som viste seg å være neste steg i svindelen

Plutselig fikk hun beskjed fra sjefen sin om at hun hadde fått ferie i mai. Helena jobbet som frisør i Ukraina og hun foreslo at hun skulle komme og besøke meg, siden hun hadde hørt så mye fint om Norge og hun hadde fått et så godt inntrykk av meg.

Hun fortalte at hun ikke hadde penger til reisen, og jeg sa at hun skulle nok få sine utgifter dekket av meg. Jeg sa at hun kunne få pengene når hun kom til Norge fra Ukraina – det syntes jeg var en grei ordning, og jeg ville jo gjerne se min kjære dame fra Ukraina… det er jo hele formålet med nettdating, og jeg har sannsynligvis bedre råd enn henne.

Hun skulle undersøke med visum og fly via et lokalt reisebyrå i byen hennes i Ukraina, og jeg fikk vite at reisebyrået kunne ordne hele reisen – de trengte bare betaling.

På dette punktet var Helena uheldig fordi jeg har jobbet i et reisebyrå før, så jeg sjekket reisebyrået sitt IATA-nummer som alle autoriserte reisebyråer skal ha. Jeg hadde også googlet reglene for visum og sendte det til henne, samtidig som jeg fortalte at vi ikke trengte å betale for noe reisebyrå fordi hun kunne selv ordne visum mens jeg kunne ordne flybillettene hennes og sende de til henne på mail.

Siste trinn i svindelen – Helena fra Ukraina gir opp svindelen

Jeg fikk et svar hvor hun ikke var fornøyd og syntes det var vanskelig med mer, og nå var jeg helt sikker på at hun var en svindler. Jeg skrev til henne at vi snart skulle ha fastlagt noen reisedatoer fra Ukraina til Norge og retur igjen til Ukraina.

Jeg la vekt på at det var viktig at hun ikke endret datoene hun skulle ønske å reise fordi jeg ville velge billige billetter med fast utreise og hjemreise, og at de derfor ikke kunne refunderes eller byttes….

Så hørte jeg aldri noe mer fra henne 🙁 Hun hadde funnet ut at det ikke ville komme noen penger eller overførsel til reisebyrået eller flybilletter som hun kunne få refundert eller lignende.

SURT SURT – det var min første erfaring med ukraina dating med en ukrainsk dame, som jeg ikke hadde funnet via et nettdatingbyrå som formidler kontakt med ukrainske kvinner, men et norsk et hvor Helena fra Ukraina hadde kontaktet meg, og på den måten startet vår ukraina dating.

Ukraina dating – finn flotte ukrainske damer uten å bli lurt

Så igjen, pass på. Det er veldig mange flotte damer i Ukraina, så bare gå etter kjærligheten og finn kjærligheten med en flott ukrainsk dame, men vær varsom og velg et sikkert nettsted, som dette til din ukraina dating:

Tilbake til dating med ukrainske jenter og ukrainske kvinner

Tilbake til dating med russiske damer