Ukrainske damer | Få suksess når du dater ukraina damer

ukrainsk dame Elena leter etter mann 35-50 | stort utvalg af damer fra Ukraina
Elena leter etter mann 35-50

Ukrainske damer er vanligvis veldig vakre, har en utdannelse og snakker engelsk. Men blant annet på grunn av alle problemer i Ukraina, ser mange damer fra Ukraina på vest-europeiske menn. Det er også klart å se på internett, at det er mange dating-sider med ukrainske damer, og det er mange damer på disse dating-sidene. Dette indikerer et sterk ønske fra ukrainske damer for å finne en mann i utlandet.

Jeg har også hatt erfaring med ukrainske damer som dater selv. Dessverre sluttet det ikke så godt, men mer om det nedenfor.

Hvordan jeg selv oppleve at nettdating med en snill og vakker ukrainsk dame som prøvde å svindle meg 🙁

Få suksess når du dater damer fra Ukraina

Bruk dette nettstedet – det er trygt og uten risiko! Gratis påmelding og spar penger – opptil 65% – hvis du registrerer deg i 12 måneder

Min historie med en vakker Ukrainsk dame

For et par år siden hadde jeg en profil på match.no hvor en Ukraina dame som var 10 år yngre enn meg kontaktet meg og sendte meg en melding på norsk til meg. Språket var ikke helt perfekt og hadde noen feil, så jeg spurte hvor hun kom fra.

Helena - vakker dame fra Ukraina
Helena med lyst hår – vakker Ukrainsk dame

Helena fortalte meg at hun var fra Ukraina og at mannen hennes døde for 5 år siden, og nå var hun klar for å finne kjærligheten igjen. Hun ønsket ikke en mann fra Ukraina, men hadde hørt fra venninner at det var flott i Norge. Derfor opprettet hun en nettprofil i Norge. Hun håpet nå at hun kunne finne en mann via nettdating i Norge nå.

Ukrainske damer – Helena var en flott ukrainsk dame

Vi skrev frem og tilbake over en lengre periode på noen måneder, og stoppet med å skrive sammen på match.no og skrev til hverandre på mail i stedet for.

Dame fra Ukraina Helena med m?rkt h?r - vakker Ukrainsk dame
Helena med mørkt hår – vakker Ukrainsk dame

Helena var en veldig flott ukrainsk dame, og hun ble langsomt mer og mer fortrolig med meg og fortalte mer og mer om seg selv – og jeg må innrømmet at jeg var «hooked» på henne og jeg ble mer og mer inndratt i hennes liv. Jeg fikk bilder av hennes venninner, hennes mor og fra leiligheten hennes, og tilsvarende sendte jeg en del bilder fra mitt liv til min nye ukrainske dame, og håpet at det ville utvikle seg til kjærlighet for oss begge.

Damer fra Ukraina – jeg begynte å bli mistenksom ovenfor min nye ukrainske dame

Smuk ukraina dame Victoria - mange damer fra Ukraina
Victoria 42 leter etter mann 48-60

Det var et par merkelige ting som jeg ikke tenkte så mye over i starten. Hver gang jeg spurte henne om noe så fikk jeg svar med en gang. Men da jeg spurte henne om hennes telefonnummer så fikk jeg ikke noe svar. Og da jeg snakket om Skype så fikk jeg vite at hun ikke kunne installere Skype på hennes telefon – og hun ikke hadde noen datamaskin.

Nå var alle mine varsellamper tente og da jeg spurte spesifikt om hvilken telefon hun har og hva hennes telefonnummer var så fikk jeg faktisk svar. Men Helena spurte litt surt om jeg ikke stolte på henne…

Ukrainske damer – finn flotte Ukraina damer uten å bli lurt

S?k blant tusenvis av vakre damer fra Ukraina - trygt og uten risiko - abonnere p? 12 m?neder og spar 67 % - mange ukrainske kvinner
Søk blant tusenvis av vakre damer fra Ukraina – trygt og uten risiko – abonnere på 12 måneder og spar 67 %
 

Men jeg hadde lest litt om svindel i forbindelse med nettdating. Derfor ble jeg litt i tvil om Helena var min nye ukrainske kjærlighet eller en ukrainsk dame som ville lure penger fra meg…

Selv om vi snakker om Ukraina dating så synes jeg at det hørtes litt rart ut at hennes telefon, og at hun hadde ingen datamaskin eller noen venner eller venninner hvor hun kunne låne en for en Skypesamtale.

Jeg spurte også om Facebook. Det brukte hun ikke og ble til slutt litt fornærmet da jeg ikke var sikker i min sak og glad for min dame fra Ukraina, så jeg sluttet å spørre for å se hva som kom til å skje videre.

Damer fra ukraina - Inha 55 leter etter mann - finn din ukrainske kvinne her
Inha 55 leter etter mann 60-99

Min ukrainske dame Helena før plutselig ferie – som viste seg å være neste steg i svindelen

Plutselig fikk hun beskjed fra sjefen sin om at hun hadde fått ferie i mai. Helena jobbet som frisør i Ukraina og hun foreslo at hun skulle komme og besøke meg. Siden hun hadde hørt så mye fint om Norge og hun hadde fått et så godt inntrykk av meg.

Dame fra Ukraina - Yuliana 50 leter etter mann 55-65 - finn en ukrainsk kvinne
Yuliana 50 leter etter mann 55-65

Hun fortalte at hun ikke hadde penger til reisen, og jeg sa at hun skulle nok få sine utgifter dekket av meg. Jeg sa at hun kunne få pengene når hun kom til Norge fra Ukraina. Det syntes jeg var en grei ordning, og jeg ville jo gjerne se min kjære dame fra Ukraina… Det er jo hele formålet med nettdating, og jeg har sannsynligvis bedre råd enn henne.

Vakker dame fra Ukraina - Ludmilla 49 letter etter mann 45-55 - mange ukrainske kvinner
Ludmilla 49 leter etter mann 45-55

Hun skulle undersøke med visum og fly via et lokalt reisebyrå i byen hennes i Ukraina, og jeg fikk vite at reisebyrået kunne ordne hele reisen – de trengte bare betaling.

På dette punktet var Helena uheldig fordi jeg har jobbet i et reisebyrå før, så jeg sjekket reisebyrået sitt IATA-nummer. Dette er noe som alle autoriserte reisebyråer skal ha. Jeg hadde også googlet reglene for visum og sendte det til henne. Samtidig som jeg fortalte at vi ikke trengte å betale for noe reisebyrå fordi hun kunne selv ordne visum mens jeg kunne ordne flybillettene hennes og sende de til henne på mail.

Siste trinn i svindelen – damen fra Ukraina gir opp svindelen

Ukrainsk dame - Mapwha 47 leter etter mann 49-65 - stort utvalg af ukrainske kvinner
Mapwha 47 leter etter mann 49-65

Jeg fikk et svar hvor hun ikke var fornøyd og syntes det var vanskelig med mer, og nå var jeg helt sikker på at hun var en svindler. Jeg skrev til henne at vi snart skulle ha fastlagt noen reise-datoer fra Ukraina til Norge og retur igjen til Ukraina.

Jeg la vekt på at det var viktig at hun ikke endret datoene hun skulle ønske å reise fordi jeg ville velge billige billetter med fast utreise og hjemreise, og at de derfor ikke kunne refunderes eller byttes….

Så hørte jeg aldri noe mer fra henne. Hun hadde funnet ut at det ikke ville komme noen penger eller overførsel til reisebyrået eller flybilletter som hun kunne få refundert eller lignende.

SURT SURT – det var min første erfaring med Ukraina dating med en Ukraina dame, som jeg ikke hadde funnet via et nettdating-byrå som formidler kontakt med ukrainske kvinner, men et norsk et hvor Helena fra Ukraina hadde kontaktet meg, og på den måten startet vår Ukraina dating.

Ukrainske damer – finn flotte Ukraina damer uten å bli lurt

Så igjen, pass på. Det er veldig mange flotte damer i Ukraina, så bare gå etter kjærligheten og finn kjærligheten med en flott ukrainsk dame, men vær varsom og velg et sikkert nettsted, som dette til din Ukraina dating:

Gratis innmelding | damer fra ukraina | finn ukrainske damer her
Gratis innmelding | ukraina damer | finn ukrainske damer her

Tilbake til ukrainske kvinner

Tilbake til dating med russiske damer