Thai jenter er populære blant norske menn | les mer her

Thailandske jenter - finn din thai jente - Eve 35 leter etter mann 35
Eve 35 leter etter mann 35

Thai jenter er blant de mest populære når en nordmann skal gifte seg med en utlending. Rundt 400 norske menn giftet seg med thailandske jenter i 2001.

Hva er det som gjør at thai jenter er så populære her i Norge?

Det er det nok veldig mange svar på, hvorfor thailandske jenter er det foretrukne valg for norske menn når han skal gifte seg men en «ikke norsk»
 1. Veldig mange nordmenn har gjennom årene besøkt Thailand, og fått et godt inntrykk av landet som har en vakker natur – spennende templer, flotte strender og god infrastruktur osv.
 2. Thai jenter er nesten alltid smilende og vennlige og veldig imøtekommende og servicetolerante. Dette gir jo et veldig godt inntrykk av både landet og av thai jenterne.
 3. Det er veldig enkelt og billig å komme seg til Thailand. Dette gjelder uansett om man velger et rutefly eller om man reiser en charterreise.
Thailandske jenter - finn din thaijente her - Pianyt 28 leter etter mann 40-60
Pianyt 28 leter etter mann 40-60
 • Maten er god og passer til nordmennene, og så er det alltid hoteller med mer til en rimelig pris
 • Thai jenter har en annen stil i Asia.

  Thailandske jenter?er generelt veldig familieorienterte og tenker familie på en veldig tradisjonell måte hvor de thailandske jenter står for alt det huslige, lage mat og gjøre rent med mer. Det er forhold som minner om de veldig tradisjonelle kjønnsrollemønstrene.

  thai jente - finn din thailandske jente - Eve 35 leter etter mann 35
  Saray 32 leter etter mann 30-42

  Thailandske jenter, eller kanskje rettere sagt mødre, har ofte en stor påvirkning innad i familien. Dessuten betyr familie veldig mye i Thailand – noe helt annet enn vi er vant med i Norge. Mange familier forventer at den thai jente som blir gift med en utlending skal støtte familien i Thailand med penger og alt.

  Det er derfor viktig at du er bevisst rundt dette når du har funnet en thai jente og at du og hun får avtalt noen spilleregler om hva og når og hvorfor familien eventuelt skal få penger eller annen hjelp. Men vær klar over at her er det en stor forskjell mellom hva en typisk norsk mann og en typisk thailandsk jente tenker og finner rimelig.

  Thaijenter - Jacky 31 leter etter mann 30-63
  Jacky 31 leter etter mann 30-63
  Sørg for at om du kjøper eiendom eller annet i Thailand at du sikrer deg i tilfelle kjærligheten ikke går som planlagt. Sånn at det ikke står i hennes navn eller i familiens navn og så videre….
   
  Er thailandske jenter fortsatt noe for deg? Så finn henne her :)

  Thailandske jenter ser annerledes på aldersforskjell

  Det kan være vanlig i Thailand å se par med helt opp til en 20 samt 30 års aldersforskjell. Det kan være litt rart i starten, det å se mange vestlige menn i 40- og 50-årene gå tett sammen forbausende unge thailandske jenter. Men den store aldersforskjellen er typisk ikke noe problem. Alderen og visdommen som følger med alderen, samt at du ofte har tjent penger en stund, gir en viss status. Det er attraktivt for thai jenter, men også for andre asiatiske kvinner.

  Thai jenter – kan du bare bestille en thaibrud?

  Aoffy 30 leter etter mann 33-45 - finn din thailandske jente
  Aoffy 30 leter etter mann 33-45

  Det engelske uttrykket «mail order brides» er et veldig nedlatende uttrykk som du sikkert vil komme over når du surfer på nettet og leter etter thai jenter.

  Postordrebruder, som det engelske uttrykket betyr, svarer til at du går inn i en nettbutikk og ser på varene og bestiller en som så blir sendt hjem til deg. Det sier seg selv at sånn fungerer det altså ikke når du skal finne en søt thai jente i Thailand.

  Ja, thailandske jenter kan være fattige, men det er jo for alle parter. Både din og din thailandske jente – en stor beslutning å gifte seg og flytte sammen. For en thai jente er det i et helt annet land.

  Thailandske jenter - finn lykken og din thai jente her

  Thai jenten i ditt liv finner du altså via nettdating.

  Og det tar tid, og det er fallgruver i form av nettdating hvor du skal betale per e-post og for hver kontakt osv. Her er formålet å holde kommunikasjonen i gang så lenge som mulig med så mange som mulig. Unngå disse sidene og bruk i stedet en av de thai dating sites som jeg anbefaler, og som alle er gratis å melde seg inn i så du har mulighet for å se på de mange thai jenter.

  Når du så har funnet en side hvor du synes at sjansene er størst for å finne din thai jente slik at du kan begynne å betale. Og her betaler du et fast beløp hver måned og det er typisk stor rabatt om du tegner deg for flere måneder. Fordelen er at du vet hva du betaler og du kan kontakte så mange thai jenter som du har lyst til og skrive til de så ofte du vil.

  Er en thai jente en trofast kone som du kan stole på?

  Thailandsk jente - Mo 21 leter etter mann 25-40
  Mo 21 leter etter mann 25-40

  Mange thai jenter registrerer seg hos et eller flere nettdating agenter i søken etter en partner i utlandet. I deres søk etter et stabilt og sikkert liv velger noen thai jenter å bli gift med betydelig eldre menn. Noen ganger er det sikkert for å oppnå økonomisk sikkerhet, men du skal også huske at en høyere alder i mange asiatiske kulturer ses som attraktivt og det gjelder også for mange thai jenter. Selvfølgelig skal det være en viss rimelighet mellom hennes alder og din alder 🙂

  Noen vil også overveie via nettdating, å søke etter filippinske damer.

  Tilbake til thai dating og her er mer om thai damer