Thai damer – hva er viktig når du leter etter en thai dame?

thaidame - mange vakre thaidamer fra Thailand
Somporn 50 leter etter mann 45-63

Du trenger ikke være singel lengre. Finn en søt og vakker thai dame i Thailand via nettdating.

Nettdating har blitt mer og mer populært – spesielt for menn som søker thai damer eller filippinske damer fra Asia og om du vil lese mer om sistnevnte, så kan du se her hvordan du finner filippinske damer.

Thai damer i Norge?

Thai damer er de som det er flest av i Norge fra andre lande. Dels fordi det er veldig mange nordmenn som har vært i Thailand, og delvis fordi mange er fascinert over landet og dels har blitt fascinert av at Thailand damer alltid er glade og smilende. I tillegg er jo thai damer utrolig flotte. Thai damer er fulle av latter og er utrolig snille og vakre, og derfor veldig populære.

Din thai dame i Norge? - Kwan 43 leter etter mann 45-70
Kwan 43 leter etter mann 45-70

Thai damer til Norge

Spesielt her i Norge hvor det er veldig mange thai damer som har giftet seg med norske menn. De har truffet ham

Damer fra Thailand - Sariya 58 leter etter mann 55-65
Sariya 58 leter etter mann 55-65

med hjelp fra andre thai damer som allerede bor i Norge og har blitt gift her. De thai damene i Norge som allerede er gift hjelper deretter andre familiemedlemmer eller venninner fra Thailand med å finne en norsk mann via deres ektemann eller via annonser i aviser med mer – så ja, thai damer søker norske menn.

Det vil si at når thai damene selv er etablert med mann i Norge hjelper de venninner eller andre damer i Thailand de kjenner som også ønsker en norsk mann med å finne en, og hjelper med prosessen rundt det å bli kjent og møtes og flytte til Norge. Dette gjør det lettere både for den norske mannen å få et godt inntrykk av sin

Thailandske damer - Phom 57 leter etter mann 60-85
Phom 57 leter etter mann 60-85

potensielle dame, da kontakten bliver etablert av noen som kjenner henne personlig og nå kjenner både den norske og thailandske kulturen godt. Omvendt er det også betryggende for thai damene at noen med samme bakgrunn som dem kan veilede dem med å finne en norsk mann.

Thai damer og kulturforskjellene

Dette bidrar også til at både den norske mannen og thai damen kan få vite mer om de kulturforskjellene det er mellom Norge og Thailand. Thailand er på mange møter et mye mer sosialt land enn Norge, som er kjent for å være litt lukket. Dette er en av grunnene til at thailandske damer virker så glade og sprudlende, siden de naturlig er mer utadvendte. Thailandske damer har også et større fokus på å ta vare på familie, huslige oppgaver og det å være feminin i forhold til norske damer som ofte velger å fokusere på karriere.

Thaidame - Nisaxx 46 leter etter mann 41-60
Nisaxx 46 leter etter mann 41-60

Thailand har også en annen matkultur enn Norge, som mange nordmenn finner spennende. Det er ikke uvanlig at thailandske damer i Norge blir veldig populære når det kommer til å lage autentiske thairetter.

Det er så klart også store forskjeller mellom Thailand og Norge når det kommer til natur og klima som kan være bra å være forberedt på. Thailand er et varmt og tropisk land, mens Norge er et kaldt land kjent for snødekkede fjell og nydelige fjorder

Andre thai damer har funnet en nordmann via nettdating og det er veldig mange muligheter da det finnes veldig mange hjemmesider med nettdating. Jeg kan anbefale deg å bruke thaicupid.com, om du vil ha suksess med å finne en søt thaidame som kanskje kan bli din fremtidige kone.

finn en thai dame her | masse av vakre thai damer fra Thailand | gratis innmelding
finn en thai dame her | masse av vakre thai damer fra Thailand | gratis innmelding

Thai damer er blant de mest populære for norske menn å gifte seg med

Mange thailandske damer - finn din thai dame - Rawee 46 leter etter mann 50-60
Rawee 46 leter etter mann 50-60

Du skal også tenke på at det har blitt vanskelig på mange måter å gifte seg med en thai dame på grunn av de innstramminger som har kommet som følge av flyktning-situasjonen. Familiegjenforening har blitt strengere kontrollert. Dette har gjort det mer utfordrende å få lov til å gifte seg med sin utkårede thai dame.

Mange thailandske damer gifter seg med utenlandske menn

Det er omkring 120.000 ekteskap hvert år mellom utenlandske menn og thailandske damer på grunn av internasjonal nettdating med thailandske damer. Dette er en av de mange grunnen til hvorfor mange nettdating-sider spirer over hele Internettet – spesielt innenfor det asiatiske markedet.

Thaidamer vil gjerne gifte seg med en amerikansk mann eller en engelskmann, da det er enklere for thai damene å slippe å lære seg et tredje språk, som norsk. USA er veldig populært fordi mange allerede har blitt gift med en amerikaner. Thai damene kjenner derfor noen i USA allerede. I tillegg er USA det langet hvor alle har mulighet for suksess og kan bli veldig rike. Det passer godt inn i tankegangen til thaidamer.

Damer fra Thailand - finn din thai dame - Kookai 39 leter etter mann 36-56
Kookai 39 leter etter mann 36-56

Dermed er vi nordmenn litt bak når vi skal nettdate med thailandske damer. Språket vært er vanskelig, Norge er veldig lite og for mange thai damer er det helt ukjent. Omvendt er Norge gjennom en årrekke et land som flittig har bidratt med charterturister i Thailand. Dermed har mange thai damer tross alt kjennskap til vært lille land, og det er også et faktum nu at thai damer søker norske menn

Thai damers popularitet betyr veldig mange datingsider

Damer fra Thailand - finn din thaidame - Nalove 39 leter etter mann 36-56
Nalove 39 leter etter mann 36-56

Som du sikkert vet allerede så er det mange thailandske datingsider, så det er temmelig vanskelig å finne den riktige dating-nettsiden. En hel del datingsider har også anmeldelser og uttalelser fra par som har funnet hverandre gjennom den gjeldende nettsiden.

En annen måte er at du snakker med andre mennesker som har brukt asiatiske datingsider til å finne seg en søt thai dame. De kan gi deg deres synspunkt og dele erfaringer om deres tid med hjelp fra nettsider.

Nederst på denne siden har jeg laget en oppramsing til deg, som etter min mening er de 3 beste thai dating sites til å finne en thai dame og den beste er nok denne her 🙂

thai damer stort utvalg - finn din thai dame her
Finn din thai dame her | gratis innmelding | siden er på norsk | enkelt og trygt

Thailandske damer er nok av så nå skal du finne din thai dame – lykke til

Damer fra Thailand - din thai dame? - Panita 44 leter etter mann 55-75
Panita 44 leter etter mann 55-75

Noen overveier også nettdating med vakre filippinske damer

Tilbake til thai dating