Thai dating giver deg mulighet for å møte mange søte og flotte kvinner fra Thailand via nettet 🙂 Men det er dessverre noen fallgrupper som du skal være oppmerksom på når du skal finne en søt thai date fra Thailand som du kan være lykkelig med resten av livet.

Scams og svindel skjer dessverre også i forbindelse med thaidating. Det vil nok alltid skje når det er store økonomiske forskjeller mellom de interesserte. Les disse rådene og forbedre dine sjanser for suksess med din thai dating, og dermed finne en ærlig kvinne, med 300%

Finn en thai date her | mange flotte thaijenter Det har vært en stigning i populariteten og antallet av thai dating sites innenfor de siste to årene. De fleste er henvendt, ikke overraskende, til oss vestlige menn. Om det er fordi thailandske kvinner har blitt mer populære eller om de har blitt mer web-kyndige – det vet jeg ikke.

Thai dating – mulighetene for å finne en drømmekvinne fra Thailand er store

Men én ting er sikkert; du skal være forsiktig med din thai date prosesse i Thailand. Du skal sørge for å være informert før du starter det hele – ikke kun i forhold til hvilken type thai jenter du møter, men også med hensyn til medlemskap, omkostninger og hvilke tjenester de ulike thai dating sidene tilbyr.

Selv om du skal være forsiktig så skal du samtidig ikke være nervøs for å komme i gang med thai dating. Jeg har møtt mange vestlige menn, inklusiv en av mine beste venner, som har møtt deres thai date på Internettet.

Å date en thai kvinne på nettet er klart foretrekkende fremfor nattklubber og barer, som ofte kun ender opp som et mareritt etter min mening.

Jeg vet også at det er mange velutdannede thailandske kvinner som er attraktive på disse thai dating sites, og du vil derfor kunne finne alle mulige ulike thai dates når du starter din søking etter din thailandske kjærlighet.

Thai dating via hjemmesider – tenk over dette

Disse reglene gjelder for datingsider over hele linjen. Det er sunn fornuft, men godt å bli minnet på før det er en lang kø av søte, vakre kvinner som henvender seg til deg.

  • Skriv med en eller flere kvinner fra Thailand som du er interessert i, helst i mer enn en måned eller to før dere arrangerer at du kommer til Thailand for å besøke henne. Det vil gi deg tid til å være sikker på at hun er den personen som hun utgir seg for å være – thai dating tar tid.
  • Du skal aldri sende penger til en kvinne som du ikke har møtt, uansett hvilken grunn eller unnskyldning hun bruker. Det er svindlere i alle land, og Thailand er intet unntak.
  • Du skal heller ikke gi henne ditt telefonnummer eller adresse før du har møtt personen, eller i hvert fall hatt en skype-samtale hvor dere kan snakke sammen ansikt-til-ansikt.

Thai dating sider er ofte besøkt av barjenter

Thai date -> finn din kjærlighet her via thai datingSom enhver annen kvinne leter mange barjenter – både de som har sex for penger, dem som jobber som dansere eller vertinner – etter en kjæreste. Så ja, mange av jentene som du kommer til å møte er sånne thaijenter – så thai dating krever litt omhyggelighet og påpasselighet…

Du vil ofte kunne gjenkjenne disse jentene på deres varierende, atypiske arbeidstider, eller at de sier at de er uten jobb men fortsatt har råd til å være premium medlem på datingsiden. Advarsel! Slike thailandske jenter har en mann i hver havn, som ordtaket sier 🙂

Disse thaijentene med denne type arbeid har normalt er stort ordforråd på engelsk, men typisk ingen utdannelse etter at de fylte 15 år for å rettferdiggjøre det.

Slike jenter har ofte barn fra tidligere forhold, og det er ofte årsaken til at de har blitt presset ut på arbeidsmarkedet. Thailand har jo tross en relativt god økonomi stadig mange fattige som gjør at mange av kvinnene ender opp som barjenter. Spesielt om de får barn med menn som forlater de, eller familien blir rammet med alvorlig sykdom.

Thai dating – opp til deg hvilken type kvinner du velger å kontakte

For noen menn er det ikke noe problem og alt etter hva du leter etter kan du spore bort fra de jentene du ikke ønsker. Om du leter etter en kone eller en tro kjæreste så er det ikke disse barjentene stedet du skal søke lykken. Når først en jente har vært prostituert vil hun prøve å presse enhver krone fra deg og samtidig ha 5 andre vestlige kjærester som du ikke har kjennskap til – så hun vil ha thai date kontakt med mange.

Det er i hvert fall en god ide å vite hvilken type kvinne du søker før du betaler for noe medlemskap på en thai dating side. Det siste du ønsker er å ende opp med en kvinne som utelukkende er sammen med deg fordi hun får mulighet til å støtte sin familie økonomisk og ikke er interessert i deg. Ta det første steget i den riktige retningen og sørg for at du leter etter en kvinne som har de samme interessene, verdiene og intensjonene som deg.

Jeg kan anbefale deg å bruke denne thai dating side som har gratis innmelding og stor rabatt om du tegner et medlemskap for mer enn en måned:

Thai dating -> finn en jente her | masse av vakre kvinner fra Thailand | gratis innmelding | thaidating

Thai date – kan jeg finne noen thaijenter som kun vil ha sex?

Om du bare leter etter sex er thai dating i Thailand gjennom onlinesider ikke det riktige stedet å lete. Du vil ha mer hell om med din thaidating ved å finne disse jentene på barer og ute i nattelivet. Om man ser på thaijentene sine profiler vil du se at mange av de skriver at de leter etter en livspartner, ’soul mate’ eller en god mann i stedet for en engangsovernatting. Om du ser en profil hvor det står at de kan tilby deg moro mellom lakenene, så kan jeg love deg at du kommer til å betale for det etterpå!Thai date | Finn en thaijente her | thai dating -> gratis innmelding

Når det er sagt, så avventer din suksess ofte av den thai dating siden du velger. Her kan du finne mine anmeldelser av de mest populære thai dating sites. Dog er det forbehold om advarselen: mange av de beste alternativene er sider hvor man må betale for medlemskap.

Jeg har funnet ut av at man skal se det som en god ting når man betaler for å være med i en thai dating side. Der det er betaling sorterer en masse prostituerte og ladyboys bort og samtidig sikrer at de profilene du kan se med mest sannsynlighet for å komme fra ekte thai kvinner med gode intetioner. Men det finnes også gratisløsninger til thai dating, men på disse sidene skal du væpne deg med tålmodighet og være forberedt på å bli snytt.

Topp 3 thai dating sites for single menn

1. ThaiCupid.com

Med et medlemstall på over 770.000 og med 70% kvinner er det Thailand sitt største thai dating nettverk. Om jeg skulle til å finne en kone på ny, ville ThaiCupid være mitt førstevalg, selv om jeg sikkert ville tilmelde meg et par stykker for å optimere mine sjanser.

Finn en vakker thailandsk kvinne her | mange thaijenter | thai date med mange muligheter Om du leter etter et bredt utvalg av thaikvinner med alderen 21-40 år og som har noenlunde jobber, så er det her du skal begynne. Jeg prøvde selv et gratis test-medlemskap og fant 2136 personer online og over 1000 aktive profiler.

Som alle andre thai dating sider så har du begrenset adgang, alt etter hvilket medlemskap du har. Om du har et gratis medlemskap kan du søke rundt og har begrenset med kommunikasjonsmuligheter.

Nå du oppgraderer ditt medlemskap vil din profil også bli vist høyere opp i søkeresultatene, så jeg synes absolutt at de ekstra kronene for et gull- eller platinmedlemskap er pengene verd, da det kan gjøre forskjellen om du finner din fremtidige kjærlighet.

Husk at du får en betydelig rabatt om du tegner et lengre medlemskap, eksempelvis 3 eller 6 måneder 🙂

En stor fordel med ThaiCupid er oversettelse-servicen som kommer med gullpakken (omkring $24.99). Denne servicen oversetter meldinger for begge parter så det ikke er så mange problemer med din thai date i form av språkbarriere. Om man vil ha mulighet for å rangere helt i toppen og sende/se video meddelelser kan du få platinpakken for $29.99.

2. ThaiLoveLines.com

Thai dating – finn en søt thaijente herSelv om det ikke er i nærheten av nummer 1; thaicupid.com, så har ThaiLoveLines stadig imponert meg, og jeg har hørt veldig mye godt om siden av de som har vært på utkikk etter en thai date. Det er veldig enkelt å navigere rundt og bruke siden. Siste gang jeg sjekket, så var det omkring 260.000 medlemmer, og omkring 600 medlemmer online og noen veldig attraktive profiler.

Siden mangler dog den profesjonelle siden som ThaiCupid har, men er dog en sterk konkurrent til thaidating og jeg kjenner flere som har hatt stor suksess her med thai dating og funnet en søt thaikvinne.

3. ThaiFriendly.com

ThaiFriendly.com er en veldig ny side, som raskt har blitt populær i expatmiljøet (for dem som bor i Thailand) og vokste rakst til mer enn 400.000 medlemmer. Siden er også blitt populær til dem som kanskje søker litt mer ”moro” enn alvorlige forhold, når de vil thai date.

Thai dating – finn en søt thai kvinne her

Jeg ville prøve ThaiFriendly.com, men du skal være klar over at det er noen flere ladyboys på den siden enn ThaiCupid og ThaiLoveLines.

Siden er også veldig enkel å bruke på samme måte som ThaiLoveLines da du bare skal innbetale et månedlig beløp til medlemskapet og så er du i gang med thai date.

Ekstra råd og tips omkring thai dating

Det er mange thai dating sites i Thailand, men dette var en liste over 3 sider som jeg har hatt de beste opplevelsene med. Og med min erfaring med thai dating vil jeg absolutt anbefale deg å opprette en profil på Thaicupid og ett eller flere av de andre sidene om du gjerne vil ha de beste sjansene med din thai dating.

Men det du eller burde gjøre er å logge inn på hver thai dating side hver dag ved lunchtid. Dette gjør at du blir skubbet tilbake opp til toppen av søkelisten. Det slags søkeresultater som blir vist etter siste log-on dato og tid vil du dermed ligge på toppen av. Dette er viktig i forhold til å få din profil sett av så mange vakre thailandske kvinner som mulig og gjør din thai date så optimal som mulig.

Sørg for å ha en profil og log på disse thai dating sites hver dag – selv om du ikke er betalende medlem, for du vil få den best mulige dekningen ved å gjøre dette.

Det er som å sette en jobbannonse i en avis, men det er 8 ulike aviser. Sett annonsen i flere aviser og vil få flere folk til å kontakte deg. Det samme gjelder for deg og din thaidating; jo flere annonser du har opprettet desto flere thaijenter ser din profil og du øker dermed dine odds for suksess med din thai date.

Et annet tips er å endre på ditt bilde som blir vist i søkeresultatene på de ulike thai dating sites. Du har mulighet for å velge et bilde som skal vises i søkeresultatene, og du bør endre det en gang om uken for å øke mulighetene for din thai date med en vakker og deilig kvinne.

Noen ganger blir din profil kanskje ikke engang sett på, på grunn av det bildet du har valgt. Om du endrer på ditt bilde vil thaijenter som ikke før har vist interesse nå klikke på din profil og du er nærmere suksess med din dating etter en søt thai.

Thai dating i Thailand er annerledes

Thai date etter vakre kvinner fra Thailand kan være veldig forskjellig fra online dating i USA eller Danmark og du kan få deg selv inn i alle mulige problemer, om du ikke passer på. Så uansett om du er på utkikk etter kjærlighet eller bare ønsker å finne så mange thaijenter som mulig og sove eller ha sex med de, så håper jeg at du følger mine råd og er forsiktig med ditt søk etter den riktige thaidating.

Onlinedating kan være en lang, irriterende opplevelse. Spesielt om du ikke er vant til å begå aktiviteter fra dataen og ikke følger dine sunne fornuft (og de råd jeg ga deg!), når du holder på med online thai dating.

Men med litt tålmodighet og selvdisiplin vil du oppleve å ha riktig gode sjanser for å finne den perfekte thaijente for deg.

Noen vil også gjerne overveie via online dating å søke etter en vakker og deilig dame fra Filippinene, og det kan du her via filippinske damer

Thai dating gir større suksess

  • om du delvis bruker en av de 3 anbefalte sidene
  • dels følger mine råd

Jeg er overbevist om at du kan nå opp til 95% av de thailandske single ved å bruke de anbefalte sider. Antallet av thailandske dating sites er stort, og det er viktig at du når ut til mange kvinner, så du kan finne din riktige thai date.

Finn en vakker kvinne fra Thailand her | thai dating -> gratis innmelding

Her kan du lese mer om thai jenter, og om at finne en thai kone, og hva er viktig når du leter etter thaidamer.

Finn en ung vakker thailandsk kvinne som gjør deg glad. Thaidating er et godt sted for single å finne et langvarig parforhold og finne kjærlighet
ThaiCupid
Date Published: 12/01/2015
Den beste thaidatingsiden for norske menn er ThaiCupid. Den er fylt med vakre unge thailandske jenter som leter etter en singel mann å dra på date med. Her ser du hvordan du gjør det på en sikker måte
4.5 / 5 stars