Slik kan online dating profilen din forbedres

Spesielt det siste halvannet året så har det vært vanskelig å date normalt ettersom omstendighetene ikke har vært helt normale. Online dating har derfor vært en god substitutt å benytte seg av. Du skal heller ikke se bort ifra at denne online dating trenden fortsetter.

Online dating har vært et fenomen lenge, men etter at online dating også har kommet i form av apper har det nå blitt enda mer tilgjengelig. Det er lettere enn noensinne å swipe, like, trykke og chatte, når og hvor du vil. Vi skal derfor gi deg noen tips til hvordan du kan gjøre online dating profilen din så innbydende så mulig.

Bilder og biografi

Det første tipset er å ha bilder som er tatt i nyere tid slik at dine eventuelle dater ikke blir overasket om dere møtes. Bruk et par bilder i god kvalitet, fremfor å kun ha et. Vis frem hvem du er gjennom disse bildene. Dersom du liker å fiske kan det være et av bildene eller kanskje du elsker å danse? Vis frem hvem du er gjennom bildene slik at det er lettere for dine fremtidige dater å forstå hvem du er. På den måten er det også lettere for andre å starte en samtale med deg ettersom de for eksempel kan kommentere på bildene dine.

Det neste som er viktig er at biografien i profilen din beskriver deg godt. På flere av online dating plattformene får du mulighet til å huke av noen av interessene dine og dette kan absolutt være en god ide. På den måten er det lettere for både deg og andre og se om du har noe til felles med de ander som bruker plattformen. Målet er jo tross alt å finne en som du kommer godt over ens med og da er ikke like interesser en dum ide.

Vær deg selv og vær tilgjengelig

Finn deg et billig mobilabonnement eller mobilt bredbånd som gjør at du kan være tilgjengelig ofte. Du trenger selvfølgelig ikke å være tilgjengelig 24/7, men samtalene vil flyte bedre dersom det ikke går alt for lang tid mellom hver melding. På den måten kan dere få god flyt i samtalen og det kan bli lettere for dere begge å finne ut om dere ønsker å fortsette å snakke sammen eller om dere kanskje ikke var verdens beste match. Med god og ofte kontakt så kan det være lettere for dere å lære hverandre å kjenne og dermed vurdere om dere ønsker å møtes.

Sist, men ikke minst er det viktig at du er deg selv. Biografien, profilen, bildene dine og samtalene bør reflektere hvem du er. De fleste er på online datingsider for å finne noen og det vil ikke være gunstig for noen av partene dersom en later som de er noe de ikke er. Bruk samtalene til å reflektere og fortelle om deg selv slik at dere kan lære hverandre bedre å kjenne. Det kan være skummelt å gi så mye av seg selv, men det vil være gunstig i lengden.