Slik kan du også komme i gang med datinglivet

Det å starte å date for første gang eller det å starte å date igjen etter en lenger periode kan være vanskelig. Du er ikke alene om å grue seg litt til å komme i gang igjen. Derfor skal vi gi deg noe gode tips til hvordan du kan starte datinglivet igjen.

Dersom du har vært singel over en lenger periode kan det virke tøft å komme i gang igjen, men frykt ikke – vi har noen gode tips som får deg i gang. Les videre dersom du ønsker å få noen gode tips.

Online dating kan være en god start

Et godt sted å starte er online dating. Mange synes det kan være enklere å forholde seg til noen på nettet i første omgang. På den måten kan du få kjenne litt på hvordan det er å introdusere seg til noen, flørte litt og åpne seg for noen på nett før man møtes i virkeligheten. Med online dating får du også muligheten til å sette opp en profil som gjør at du får fortalt mye om deg selv før dere en gang har begynt å prate sammen. På den måten kan det være lettere å komme i kontakt med noen som du faktisk har noe til felles med.

Online dating er for mange også mindre skummelt enn det dating i «virkeligheten» er. Om du starter på nett så kan dere starte med litt lett prat og så ta det derfra, fremfor å møte noen på kaffe eller en øl uten at dere vet mye om hverandre. Kjenn at samtalen flyter, by på deg selv og vis at du er interessert. Det første steget er å hoppe ut i en samtale og tørre å by litt på deg selv igjen, selv om det er første gang eller selv om det er lenge siden sist.

Møt noen du kjenner

Mange synes også det kan være greit å begynne med dating igjen dersom det er noen man har felles venner med. Med andre ord en blind date. Ofte kan venners venner være en god start ettersom dere begge har en felles bekjent. Dette gjør at det er enkelt å starte samtalen, samtidig som dere mest sannsynlig har noe til felles i og med at dere har felles venner. Selv om blind dating også kan gjøre at du bli litt nervøs før dere møtes så er det mange som synes at det er enklere enn å møte noen helt tilfeldige.

Det viktigste er som sagt at du tør å by på deg selv og at du er deg selv. Vis hvem du er slik at det ikke blir noen ubehagelige overraskelser for noen av dere lenger ut i prosessen. Husk at dating ikke trenger å være så skummelt som et lån fra kapitalkassen.no. Begynn i det små og prøv deg litt frem. Kom deg på en date og gi det et forsøk. Ikke tenk at dette er en person du må gifte deg med eller en person du må ende opp i et forhold med.