Sånn blir sexlivet ditt bedre

Vi nordmenn er ikke akkurat kjent for å være særlig åpne og snakker kanskje i gjennomsnittet mindre om ting som både politikk, sex og økonomi med folk vi ikke kjenner. Men dette er også temaer som det er litt for lett å ikke ta stilling til, noe som gjør at man kanskje får utnyttet det fulle potensialet sitt – enten det er gjennom å optimere sexlivet sitt, eller å begynne å investere for å få en bedre økonomisk fremtid.

Så her skal vi snakke litt om et av de emnene, sånn at du kanskje kan bli litt inspirert til å ikke falle i den fella det er å bare ikke ta stilling til noe, fordi det kanskje føles flaut. For sex, kjærlighet or forhold er noe som vi alle sammen må forholde oss til hele livet, så hvorfor bruker vi egentlig ikke mer tid på å snakke om dette – sånn at vi alle sammen kan bli litt mindre flaue og litt mer selvsikre?

Lær hva som er normalt for deg

Har du noen gang tatt stilling til hva som er normalt for deg, hva du faktisk liker og har lyst til og ikke bare tenkt at det er noen ting som alle liker, som du også burde like? Det er mange som går gjennom livet uten å egentlig ta stilling til hva som gjør dem unike, enten det er seksuelt eller på andre måter. Og det å få et bedre sexliv, enten det er alene eller sammen med noen, er det viktig at man faktisk vet hva man liker, sånn at man både kan be om det og sett bedre grenser for det man ikke vil.

Men hva er egentlig normalt? Og har du noen gang lurt på hvordan sexlivet til nordmenn flest er? Dette er helt vanlig, men jeg vil oppfordre deg til å ta mindre stilling til dette, og mer stilling til hva akkurat du liker. Og du behøver selvsagt ikke eksperimentere med leketøy som buttplug, kuklås, vibrator eller andre ting for å finne ut av dette, men det er absolutt heller ikke en dårlig idé. Det å legge bort ideen om hva man burde er i hvert fall det første man må gjøre.

Og tenk bare hvor utrolig mye bedre sex du kommer til å ha sammen med noen du er glad i, når du vet hva du liker, vet hva grensene dine og er nysgjerrig på hva de liker.