Russiske kvinner søker norske menn

”Russisk kvinne” og ”russisk jente” er de ord som skrives titusener av ganger i ulike søkemaskiner på internettet av menn som gjerne vil finne en vakker og deilig kvinne fra Russland.

Russiske kvinner søker norske menn – hvorfor?

Visste du at Russland har millioner flere kvinner enn menn?

I følge statistikken er det en veldig liten sjans for en russisk kvinne over 30 år å bli gift med en russisk mann.

Her er ulike grunner til dette:

  • dødelighet i den arbeidsdyktige alder for menn er høy
  • de fleste russiske menn misbruker alkohol osv

Russiske kvinner presenteres for norske menn av tallrike ekteskap agenter på internettet, så russisk dating er ganske enkelt.

En russisk kvinne søker ofte en norsk mann via internettet

Visste du at ordene ”mail order bride” er veldig misvisende og unøyaktig?

Det jo ikke sånn at en mann ser en kvinne fra en online russisk internettkatalog i dag og gjør et forslag om å gifte seg med henne i morgen. På ingen måte!

Her er det en moderne søkende mann gjør. Han velger en ukjent vakker russisk kvinne som appellerer til ham fra en russisk dating internettside – skriver med henne i flere måneder – møter henne via Skype og lærer en masse før det kan (eller kanskje ikke) resulterer i ekteskap.

Men det er et faktum at kvinner fra Russland søker norske menn, som i Russland har et godt rykte 🙂

Visste du at en varm og sexy russisk kvinne er ekstremt feminin, lidenskapelig, sensuell og takknemling? Hennes ”romantiske sødme” gjør henne søkende etter en tilfredsstillende og kjærlig forhold. Elskov er ikke et hardt arbeid for henne. Heller det motsatte, det er en glede og skjønnhet i gjensidig tilfredshet.

Visste du at de fleste av russiske kvinner er virkelig vakre?

Vakre kvinner fra Russland har kvaliteter som er høyt ønsket av menn. Hva skaper russisk skjønnhet? Her er de mest opplagte fuksjonene: sjarmerende smil, blå øyne, vennlighet og lyst til å pleie og hjelpe, fine kinnbein, lys hus… Hva er det mest imponerende? Vanskelig å velge, muligens de gjør en uimotståelig blanding.

Russiske kvinner søker norske menn – pass på svindel!

Det er heldigvis relativt enkelt å unngå, om man tenker seg om, og bruker det riktige online dating byrået. Velg som utgangspunkt et hvor du betaler et fast gebyr, og unngå de hvor du kjøper noen enheter som du må bruke om du skal se en beskjed eller skrive en beskjed – det oppfordrer jo til å holde korrespodansen i gang så lenge som mulig og jo flere jo bedre.

Har du betalt et fast gebyr så er det opp til deg hvor ofte og med hvor mange russiske kvinner som søker norske menn, du ønsker å snakke med.

Unngå svindel ved å bruke det riktige byrået 🙂

Unge russiske kvinner
Visste du at tenåring russiske jenter aksepteres til online datingsider bare de er over 18 år? Så du kan møte unge fra 18 år gamle russiske kvinner som søker norske menn.

En annen opplagt mulighet for mange er også å overveie kvinner fra Ukraina som har mange likheter med russiske kvinner, og her kan du lese mer om dating med ukrainske jenter og ukrainske kvinner, om du har lyst…

Tilbake til russiske damer