Hvordan du finner din vakre russiske dame på en trygg måte kan du se her.

Fase 3: kvinnen ber om penger

Når det faktum at scammeren er ”dypt forelsket” er veletablert, er det at scammer begynner den reelle forberedelse. ”Hun” blir mye mer ivrig etter å møtes personlig, så hun beslutter seg for å finne ut om hva som er hennes muligheter er med tanke på visum og billettpris på reisen.

Svindleren vil annonsere den gode nyheten (at hun har funnet ut av hvordan du får et visum) i en av de brevene, kort tid etter å ha forklart henne udødelig kjærlighet. Hun vil fortelle at hun har funnet ut av alt som hun har bruk for, for å motta et turistvisum (jobbe, studere). Hun vil være kjempeglad og begeistret for muligheten. Hun vil forklare i detaljer hvor mye det vil koste å få visum og billetter, og hvordan du sender det nødvendige beløpet til henne for å få tingene i gang.

Mange svindlere starter først med en liten pengesum – $ 350- $ 500 for visumet eller eventuelt pass. Noen svindlere vil også be om ”hotellpenger” til deres hotellopphold i Moskva mens de sender inn deres visumsøknad til ambassaden. Noen svindlere tilbyr å betale for visum selv (som en ”god tro” handling).

Neste stopp i svindelen

Etter ”visumet” er mottatt, ber svindleren typisk om penger til å kjøpe flybilletter – normalt omkring $ 700- $ 1800. Noen svindlere tilbyr å betale for billettene selv. Men så oppdager de at billettene angivelig koster mer enn svindleren har råd til selv, og så spør de offeret om å ”splitte” omkostningene til billettene.

Mange svindlere vil på dette tidspunktet hevde at de gikk videre og inngikk en avtale med et reisebyrå. Dette reisebyrået vil angivelig håndtere alle juridiske papirarbeid og billettene, og nå vil svindleren komme opp med den nødvendige mengden penger for billettene innen en bestemt dato.

Noen felles trekk som vi ser i denne fasen av korrespondansen er at:

  • de fleste svindlerne hevder at de vil anvende et turistvisum, mens andre svindlere spesialiserer seg på å hevde at de er berettiget til et studerende visum eller et arbeidsvisum.
  • Oftest vil svindleren foreslå å gå gjennom et reisebyrå som kan arrangere alt fordi de har ”gode kontakter i ambassaden”. Om offeret tilbyr å kjøpe billetter til henne online, vil svindleren insistere på å uansett bruke hennes eget reisebyrå uansett.
  • Det meste av tiden er den eneste kontakten som er fastsatt av ”reisebyrået” en e-post adresse.
  • At ”reisebyråer” ikke kan akseptere kredittkort til betaling. De spør om kontakt betaling som dere eneste betalingsmetode, påtvinger offeret til å bruke Western Union eller MoneyGram.
  • Noen svindlere skriver at de allerede har et arbeidsvisum til offerets land, men mangler penger til billetter.
  • Alternativt kan scammer foreslå at du gir henne dine kredittopplysninger og hun vil arrangere penger som skal bli overført til ditt kredittkort. IKKE gi henne noen kredittkort eller bankkontoopplysninger!!!
  • Om offeret tar lokkematen og sender det ønskede beløpet vil svindleren sannsynligvis sende en reiseplan med datoer og tall. Om offeret prøver å få et flyselskap til å bekrefte bestillingen, vil han sannsynligvis finne ut at bestillingen faktisk er gjennomført. Trikset er at svindlere får refundert flybillettene i siste øyeblikk og får full refusjon

Også svindel med dokumenter

Noen svindlere vil også sende et skannet bilde av deres ”visum” eller ”billetter”. Disse dokumentene, som med svindlerne sitt pass, er enkelt nok data-redigerte bilder.

Eksempel på et svindlet dokument

Unngå disse fellene ved å bruke dette online datingbyrået som jeg kun har hørt godt om og som har gratis innmelding

Skulle du kanskje også være interessert i kvinner fra Ukraina, så er det her mer om dating med ukrainske jenter og ukrainske kvinner online

Tilbake til russiske damer