Din kommende russiske dame? Prøv gratis og se mulighetene for å finne den riktige kjærligheten via russisk dating

Før jeg starter vil jeg gjerne si et par ord om forskjellen mellom postordrebruder og russiske damer – det å date russiske damer online.

Uttrykket ”russian mail order brides» som er et engelsk uttrykk synes å antyde at du kan komme med noen ønsker for hva du leter etter i en russisk dame, og så kan du ”bestille” en russisk dame som er klar til å komme hjem!

Her vil jeg fortelle deg at om du ønsker å øke dine odds for ekte lykke og en kjærlig russisk dame så skal du bruke tid og krefter på å finne russiske damer online og møte de via Skype og på en annen måte ha dialog med de russiske damer og så endelig til sist være sikker på at dere begge har tatt den riktige beslutningen.

Online dating russiske damer >< «mail order brides»

Det er det online dating med russiske damer handler om. Beklager til den mennene, om det er noen jeg har skuffet, men ”mail order brides” eksisterer ikke bortsett fra på veldig dårlige steder. Steder som du burde holde deg langt vekke fra, og jeg er helt sikker på at du vil takke meg for dette rådet senere.

Nå som vi kjenner til forskjellen mellom «mail order brides» og de oppriktige russiske damer som du finner via online dating byråer så kan vi komme i gang.

Russiske damer dating – ting du SKAL vite før du starter med online dating

Det er flere grunner til å velge dating av russiske damer fremfor damer fra andre land, om du overveier internasjonal dating.

Russisk kultur og russiske damer er generelt avslappede og vennlige, fordomsfrie og de er aksepterende.

De fleste russere har lært engelsk i løpet av grunnskolen og kan raskt snakke flytende engelsk når de kommer i et forhold.

Russiske damer er behagelige å være sammen med – og deres høyeste prioritet er sikkerhet og kjærlighet.

Overveier du å finne en kvinne fra Ukraina, så les mer her om dating av ukrainske jenter og ukrainske kvinner

Russisk dating med en russisk dame, hvor fokuset er på ekteskap og kjernefamilien

Russiske damer er mer familieorientert. De ser deres fremtid som koner og mødre i forhold til de norske kvinnene som har fokus på karriere.

Å være en kjernefamilie med barn og en kjærlig mann er det viktigste for russiske damer.

Dating russiske damer – så skal du være klar over at de legger vekt på engasjement og søker menn som er villige, og i stand til, å forplikte seg på lang sikt.

I Russland er det forventet av damerne at de gifter seg og får barn.

Suksess med karrieren er IKKE en akseptabel erstatning for en familie. Russiske damers suksess er målt på deres evner som en god mor og kjærlig kone.

Glem de gamle stereotypene du kanskje har om damer fra Russland

Din fremtidige rusisske dame? prøv med russisk dating

Flesteparten av de russiske damer du kan finne på diverse online datingsider er ikke fattige eller kommer fra utsatte familier, mens de leter etter en mann til å redde de.

Det er lang tid siden russiske damer ville reddes bort fra Sovjetunionen av en rik, eldre vestlending. Om du ønsker en russisk dame til å gi deg sitt hjerte skal du i dag tilby henne mer enn din pengepung.

Russiske damer liker å arbeide og de er ambisiøse. De er langt fra late og leter ikke etter noen til å ta seg av dem som ryktet sier.

De er velutdannede, velformulerte, intelligente kvinner som simpelthen ikke har funnet det de leter etter når det kommer til deres familieliv.

Selv om russiske damer er veldig familieorienterte betyr det ikke, at de foretrekker å bli hjemme med barna hele deres liv.

Det er normalt for kvinner i Russland å ha en jobb ved siden av å passe på hjemmet. Men familien vil alltid være førsteprioritet.

Russisk dating med damer fra Russland har veldig mye å tilby. Typisk leter de ikke etter oppholdstilatelse i et annet land, men en mann som lever opp til deres standard og som de kan gi deres kjærlighet til.

Russisk dating – hva kjennetegner en russisk dame sin personlighet?

 • Russiske damer elsker å shoppe, snikksnakke og andre typiske jenteting.
 • De er veldig generøse av natur, åndelige og familieorienterte.
 • Generelt er jenter og damer fra Russland mye mer tålmodige enn vestlige kvinner og er veldig overbærende.
 • De er partnere, ikke konkurrenter.
 • De kan også ha lav selvtillit og være usikre.
 • Russiske jenter og russiske damer er generelt godt utdannet og lærer mer enn den gjennomsnittlige vestlige. Russland sitt utdannelsessystem fungerer enda bedre enn andre vestlige land (dog ikke bedre enn Norge sitt utdannelsessystem).
 • Russerne nyter teater, opera og andre live-opptredener

Forskjellige ting du skal ta høyde for når du dater en dame fra Russland

Som jeg nevnte tidligere så kommer russiske damer fra en kultur som er avslappet og fordomsfri.

Rødhåret ung russisk dame | finn russiske damer som henne her via onling russisk datingDet er derfor usannsynlig at du skal støte på en dame fra Russland, som vil ha det vanskelig med å venne seg til den norske kulturen, eller at det vil bli store kultursammenstøt.

Hun vil sannsynligvis nyte det å tilbringe tid med deg på dine foretrukne steder som sportsbegivenheter, film eller en gåtur i naturen hvor hun kan se og lære de norske skikkene og omgangsmåter.

Da hun sannsynligvis allerede har studert engelsk på skolen vil hun raske mestre språket, og når hun kommer til Norge vil hun sikkert begynne å lære norsk. Du skal dog være forberedt på at det ikke kommer til å være lett for henne å forlate hennes eget land.

Russisk dating – hva leter de russiske damer etter i norske menn?

Russiske damer er interessert i å møte menn som de ikke har møtt i Russland – menn som er sunne, intelligente og med god hygiene.

De ønsker å bli forelsket som alle andre kvinner.

Selv om du har mye penger er det ikke nok i seg selv; mange russiske damer synes at en flott personlighet er en av de viktigste karaktertrekkene i en mann og ektefelle. Selvfølgelig er det viktig at du har styr på det finansielle slik at dere er klare til å starte en familie. Spesielt om det er meningen at hun skal flytte til Norge.

Russiske damer er etter manges mening blant de vakreste i verden

Det er en grunn til at Russland er et av de landene hvor det er aller flest toppmodeller, og derfor velger mange norske menn online russisk dating…

Man har hørt rykter om at damerne er mye mer attraktive i Russland enn andre damer rundt om i verden og at de aldres godt. En 40-årig russer kan ligne på en 28-årig norsk jente.

De liker også å gå i sexy klær og gjøre noe ut av deres sminke selv når de slapper av hjemme.

Om du finner deg en kvinne gjennom de russiske datingsider vil du alltid ha en skjønnhet i hjemmet!

Aldersforskjell mellom deg og russiske damer

I Russland er det normalt at aldersforskjellen mellom partnerne ligger på omkring 5 til 15 år.

Så du må ikke bli overrasket om du blir kontaktet fra damer fra Russland som er opp til 15 år yngre enn deg. Dette kan skyldes følgende:

 • Finn russiske damer her via online russisk dating | gratis innmelding og med norsk oversettelseDet er langt flere damer enn menn i Russland. Det er derfor vanskeligere å finne en mann.
 • Kvinnene har en tendens til å starte familier tidligere i livet – i deres tidlige eller midten av 20-årene.
 • Utdannelsessystemet i Russland er bygget opp slik at kvinner kan starte en stabil karriere etter at de fyller 24 år.
 • Russiske damer følger seg mer komfortabel med menn som er minst 5 til 10 år eldre.
 • Jenter og damer i Russland er mer modne i forhold til deres alder og foretrekker å gifte seg med en mann som er 10 til 20 år eldre.
 • Damer i Russland foretrekker en moden mann for med alderes kommer nemlig modenheten, visdom, finansiell stabilitet og evnen til å forsørge en kone og barn.
 • Russiske damer som søker eldre menn har ofte vært gift en gang før med en jevnaldrede mann, som var umoden og uansvarlig.

Du skal dog være klar over at en kvinne i midten eller slutten av 20-årene sannsynligvis ønsker å sarte en familie før eller senere, og en eldre mann kan være mer tiltalende, da han høyt sannsynlig vil være en bedre forsørger. Men vær oppmerksom på at hvis din kommende russiske dame er ung, så vil hun sikkert gjerne ha barn, og du skal derfor finne ut om du selv er klar for barn.

Du ønsker ikke å ende opp med en russisk dame som ikke har sterke følelser for deg. Hvor pengene er det som driver det hele. Derfor skal du tenke deg om en ekstra gang før du dater en russer som er mer enn 15 år yngre enn deg selv.

Prøv online russisk dating – russiske damer har mye å by på

Sannheten om dating i Russland for norske, single menn

Mye at det du kanskje har hørt om russiske damer er myter og ikke alle er ute etter å lure deg – kun en mindre del, som du relativt enkelt kan unngå å falle i klørne på.

Jeg har hørt fra mange glade vestlige menn om hvor vidunderlige russiske damer er, og at mennene var glade for at de valgte online russisk dating.

Russiske damer er glimrende konematerialer, fordi de gjør en ekstra innstats og er gode til å tilpasse seg nye situasjoner. Herunder å flytte til et fjernt lang og lære å kjenne en ny kultur.

Du vil også bli glad for å høre at suksessen for internasjonale ekteskap er betydelig høyere enn for tradisjonelle ekteskap her hjemme.

Du kan være sikker på at en russisk dame vil gjøre alt for at deres forhold blomstrer og at dere får et godt familieliv.

Flott russisk dame | her kan du finne russiske damer som kan bli din kone via russisk dating

Hvordan kommer man i kontakt med russiske damer?

Det mest opplagte er via online russisk dating hvor, heldigvis, langt de fleste er ærlige, så er det dog Øst-Europa vi snakker om, og det vil være falske profiler og damer som vil prøve å lure deg. Her er et par gode råd som vil sikre deg å ikke bli rundtlurt.

De 3 bud du skal følge når det kommer til Østeuropeiske datingsider.

Disse 3 råd er sunn fornuft, men er godt å bli påminnet om de innen man faller pladask for en vakker jente!

 1. Sørg for at du har kjent henne i et stykke tid – 1-2 måneder minimum – før du  arrangerer en reise til Russland for å møte henne. På den måten har du lengre tid til å bli kjent med henne og for å se om det er ting ved henne som virker mystiske.
 2. Du skal ALDRI sende penger til en kvinne som du ikke har møtt. Uansett hvor deilig og søt hun er og hvor store problemer hun har latt deg tro at hun har. Det er svindlere i alle lang og de kjenner dine svake sider og de vil prøve å utnytte de!
 3. Ikke gi henne ditt telefonnummer eller adresse før du har møtt henne eller i det minste sett henne på videochat, som Skype. Det er viktig at du har ansikt-til-ansikt samtaler med damen før du begir deg ut på noen form for økonomisk investering i forholdet.

Russiske damer – hvilken online russisk datingside?

Når du leter etter et sted å møte de russiske damer så vil din suksess avhenge på hvilken russisk datingside du velger. De beste sider er alltid hjemmesider hvor man skal betale for et medlemskap fremfor de online russiske datingsider hvor du skal betale for hver e-post og andre opplysninger. På de sistnevnte sidene er formålet å få deg til å sende e-poster frem og tilbake så lenge som mulig.

Velg online datingsider hvor du kan se damene først og hvor du betaler for et medlemskap med adgang til det hele – så kjenner du utgiften.

Online russisk dating | finn russisk dame som hun herNår du bruker betalingssider sorterer man nemlig en masse av de falske profilene bort, og man unngår langt størstedelen av de russiske damer som kun er ute etter pengene dine. Du kan gjerne prøve å finne gratis løsninger, men du skal være forberedt på å bruke lang tid på å finne kvinnene med ærlige intensjoner.

Det gode med betalingsløsninger er at de sikret damernes identitet. Man skal sende bilde-ID og de blir først innmeldt når en ansatt har sett gjennom deres søknad.

Man kan stadig være uheldig og finne en uærlig russisk dame, men du er 100 ganger bedre stilt enn de på de gratis-sidene.

Og så lenge du bruker din fornuft og følger mine tre råd så har du ikke noe å bekymre deg over.

Den beste russiske datingsiden til at finne en dame fra Russland

Denne russiske datingsiden har klart det største antallet ekte profiler med tusenvis av kvinner online hele tiden. Du vil derfor sørge for å ha de beste sjansene for å finne en dame som er en god match.

Med RussianCupid kan du melde deg inn gratis, laste opp et profilbilde og se om det er noen russiske damer som er interessert. Om det er noen søte russiske damer som viser interesse så kan du alltid skifte til et betalingsmedlemskap for å få lov til å ta full kontakt.

Om du beslutter deg for å ta et premium membership så er gebyret også til å leve med. Siste kan jeg sjekket så kostet en måneds medlemskap $25 som er omkring 175 kr.

Om du er på date med en norsk kvinne ville en tur på restaurant raskt kostet deg 500 kr så jeg synes ikke det er dyrt.

Lykke til med de russiske skjønnheter og send meg en mail med bryllupsbilder 🙂

Her kan du lese mer om russiske jenter, og hvorfor russiske kvinner søker norske menn, og her kan du lese mer om «dating scams»

Skulle du kanskje også være interessert i kvinner fra Ukraina så er det mer om dating av ukrainske jenter og ukrainske kvinner her og så er det mer om ukrainske damer her