Russiske damer | Hvordan finner du din russiske dame?

Russisk dating - Zhanna 47 leter etter mann 48-55
Zhanna 47 leter etter mann 48-55

Russiske damer er ofte ganske hyggelige og attraktive, og siden russiske damer kommer fra en kultur som ikke er så fjern fra oss, er det gode muligheter for at de finner seg relativt godt i Norge – en del av dem og spesielt de som er på internasjonale dating-sider, har ofte en utdannelse – ellers har de sannsynligvis ikke lært å snakke engelsk.

Før jeg starter vil jeg gjerne si et par ord om forskjellen mellom postordrebruder og russiske damer – det å dating russiske damer online.

Uttrykket «russian mail order brides» som er et engelsk uttrykk synes å antyde at du kan komme med noen ønsker for hva du leter etter i en russisk dame, og så kan du «bestille» en russisk dame som er klar til å flytte hjem til deg!

Vakker russisk dame - Kdon 42 leter etter mann 38-57
Kdon 42 leter etter mann 38-57

Her vil jeg fortelle deg at hvis du ønsker å øke dine odds for ekte lykke og en kjærlig russisk dame, så skal du bruke tid og krefter på å finne russiske damer online og møte de via Skype og på en annen møte ha dialog med de russiske damer før du til sist blir sikker på at dere begge har tatt den riktige beslutningen.

Online dating russiske damer >< «mail order brides»

Det er det online dating med russiske damer handler om. Beklager til den mennene, om det er noen jeg har skuffet. Men «mail order brides» eksisterer ikke bortsett fra på veldig dårlige steder. Steder som du burde holde deg langt vekke fra, og jeg er helt sikker på at du vil takke meg for dette rådet senere.

Russisk dame Olya 45 leter etter mann 42-55
Olya 45 leter etter mann 42-55

Nå som vi kjenner til forskjellen mellom «mail order brides» og de oppriktige russiske damer som du finner via online dating byråer så kan vi komme i gang.

Russiske damer dating – ting du MÅ vite før du starter med online dating

Det er flere grunner til å velge dating av russiske damer fremfor damer fra andre land, om du overveier internasjonal dating.

 • Russisk kultur og russiske damer er generelt avslappede og vennlige, fordomsfrie og aksepterende.
 • De fleste russere har lært engelsk i løpet av grunnskolen og kan raskt snakke flytende engelsk når de kommer i et forhold.
 • Russiske damer er behagelige å være sammen med – og deres høyeste prioritet er sikkerhet og kjærlighet.

Russisk dating med en russisk dame, hvor fokuset er på ekteskap og kjernefamilien. Russiske damer er mer familieorientert. De ser deres

fremtid som koner og mødre i forhold til de norske kvinnene som har fokus på karriere. Å være en kjernefamilie med barn og en kjærlig mann er det viktigste for russiske damer.

Russiske damer via online dating

Du bør være klar over at de legger vekt på engasjement og søker menn som er villige, og i stand til, å forplikte seg på lang sikt. I Russland er det forventet av damerne at de gifter seg og før barn. Suksess med karrieren er IKKE en akseptabel erstatning for en familie. Russiske damers suksess er målt på deres evner som en god mor og kjærlig kone.

Russiske damer dating - Diana 36 leter etter mann 33-50
Diana 36 leter etter mann 33-50

Flesteparten av de russiske damer du kan finne på diverse online datingsider er ikke fattige eller kommer fra utsatte familier, mens de leter etter en mann til å redde de.

Russiske damer – glem de gamle stereotypene du kanskje har om damer fra Russland

Det er lang tid siden russiske damer ville reddes bort fra Sovjetunionen av en rik, eldre vestlending. Om du ønsker en russisk dame til å gi deg sitt hjerte skal du i dag tilby henne mer enn din pengepung.

Russiske damer liker å arbeide og de er ambisiøse. De er langt fra late og leter ikke etter noen til å ta seg av dem som ryktet sier.

De er velutdannede, velformulerte, intelligente kvinner som bare ikke har funnet det de leter etter når det kommer til deres familieliv.

Svært familieorienterte

Victoria 46 leter etter mann 45-55 - russiske damer dating
Victoria 46 leter etter mann 45-55

Selv om russiske damer er veldig familieorienterte betyr det ikke, at de foretrekker å bli hjemme med barna hele deres liv.

Det er normalt for kvinner i Russland å ha en jobb ved siden av å passe på hjemmet. Men familien vil alltid være førsteprioritet.

Russisk dating med damer fra Russland har veldig mye å tilby. Typisk leter de ikke etter oppholdstillatelse i et annet land. De leter dog etter en mann som lever opp til deres standard og som de kan gi deres kjærlighet til.

Finn enn russisk dame her via online russisk dating | gratis innmelding og med norsk oversettelse
Finn din russiske dame her | gratis innmelding | siden er p? norsk

Russisk dating – hva kjennetegner en russisk dame sin personlighet?

Russisk dame Tatianna 39 leter etter mann 38-60
Tatianna 39 leter etter mann 38-60
 • Russiske damer elsker å shoppe, snikksnakke og andre typiske jenteting.
 • De er veldig generøse av natur, åndelige og familieorienterte.
 • Generelt er jenter og damer fra Russland mye mer tålmodige enn vestlige kvinner og er veldig overbærende.
 • De er partnere, ikke konkurrenter.
 • De kan også ha lav selvtillit og være usikre.
 • Russiske jenter og russiske damer er generelt godt utdannet og lærer mer enn den gjennomsnittlige vestlige. Russland sitt utdannelsessystem fungerer enda bedre enn andre vestlige land (dog ikke bedre enn Norge sitt utdannelsessystem).
 • Russerne nyter teater, opera og andre live-opptredener

Russisk dame – forskjellige ting du skal ta høyde for

R?dh?ret ung russisk dame | finn russiske damer som henne her via onling russisk dating
Mary 42 leter etter mann 40-58

Som jeg nevnte tidligere så kommer russiske damer fra en kultur som er avslappet og fordomsfri.

Det er derfor usannsynlig at du skal støte på en dame fra Russland, som vil ha det vanskelig med å venne seg til den norske kulturen. Eller at det vil bli store kultursammenstøt.

Hun vil sannsynligvis nyte det å tilbringe tid med deg på dine foretrukne steder som sportsbegivenheter, film eller en gåtur i naturen hvor hun kan se og lære de norske skikkene og omgangsmåter.

Da hun sannsynligvis allerede har studert engelsk på skolen vil hun raske mestre språket. Og når hun kommer til Norge vil hun sikkert begynne å lære norsk. Du skal dog være forberedt på at det ikke kommer til å være lett for henne å forlate hennes eget land.

Russiske damer – hva leter de russiske damer etter i norske menn?

Rusiske damer - Tyna 46 leter etter mann 38-60
Tyna 46 leter etter mann 38-60

Russiske damer er interessert i å møte menn som de ikke har møtt i Russland. Menn som er sunne, intelligente og med god hygiene. De ønsker å bli forelsket, som alle andre kvinner.

Selv om du har mye penger er det ikke nok i seg selv; mange russiske damer synes at en flott personlighet er en av de viktigste karaktertrekkene i en mann og ektefelle. Selvfølgelig er det viktig at du har styr på det finansielle slik at dere er klare til å starte en familie. Spesielt om det er meningen at hun skal flytte til Norge.

Russiske damer er etter manges mening blant de vakreste i verden

Russiske damer dating - Yulua 45 leter etter mann 50-60
Yulua 45 leter etter mann 50-60

Det er en grunn til at Russland er et av de landene hvor det er aller flest toppmodeller, og derfor velger mange norske menn online russisk dating…

Man har hørt rykter om at damerne er mye mer attraktive i Russland enn andre damer rundt om i verden og at de aldres godt. En 40-årig russer kan ligne på en 28-årig norsk jente.

De liker også å gå i sexy klær og gjære noe ut av sminke og hår selv når de slapper av hjemme.

Om du finner deg en kvinne gjennom de russiske datingsider vil du alltid ha en skjønnhet i hjemmet!

Aldersforskjell mellom deg og en russisk dame

I Russland er det normalt at aldersforskjellen mellom partnerne ligger på omkring 5 til 15 år.

Russisk dating - Tatiana 45 leter etter mann 30-65
Tatiana 45 leter etter mann 30-65

Så du må ikke bli overrasket om du blir kontaktet fra damer fra Russland som er opp til 15 år yngre enn deg. Dette kan skyldes følgende:

 • Det er langt flere damer enn menn i Russland. Det er derfor vanskeligere å finne en mann.
 • Kvinnene har en tendens til å starte familier tidligere i livet – i deres tidlige eller midten av 20-årene.
 • Utdannelsessystemet i Russland er bygget opp slik at kvinner kan starte en stabil karriere etter at de fyller 24 år.
 • Russiske damer føler seg mer komfortabel med menn som er minst 5 til 10 år eldre.
 • Jenter og damer i Russland er mer modne i forhold til deres alder og foretrekker å gifte seg med en mann som er 10 til 20 år eldre.
 • Damer i Russland foretrekker en moden mann for med alderes kommer nemlig modenheten, visdom, finansiell stabilitet og evnen til å forsørge en kone og barn.
 • Russiske damer som søker eldre menn har ofte vært gift en gang før med en jevnaldrende mann, som var umoden og uansvarlig.
Russiske damer dating - Tania 48 leter etter mann 45-65
Tania 48 leter etter mann 45-65

Eldre menn kan være en bedre forsørger

Du skal dog være klar over at en kvinne i midten eller slutten av 20-årene sannsynligvis ønsker å sarte en familie før eller senere. En eldre mann kan være mer tiltalende, da han høyt sannsynlig vil være en bedre forsørger. Men vær oppmerksom på at hvis din kommende russiske dame er ung, så vil hun sikkert gjerne ha barn, og du skal derfor finne ut om du selv er klar for barn.

Du ønsker ikke å ende opp med en russisk dame som ikke har sterke følelser for deg. Hvor pengene er det som driver det hele. Derfor skal du tenke deg om en ekstra gang før du dater en russer som er mer enn 15 år yngre enn deg selv.

Prøv online russisk dating – russiske damer har mye å by på

Finn en russisk dame – sannheten om dating i Russland for norske, single menn

Russisk dating - finn Onbra 46 leter etter mann 46-60
Onbra 46 leter etter mann 46-60

Mye at det du kanskje har hørt om russiske damer er myter og ikke alle er ute etter å lure deg. Kun en mindre del, som du relativt enkelt kan unngå å falle i klørne på.

Jeg har hørt fra mange glade vestlige menn hvor vidunderlige russiske damer er, og at mennene var glade for at de valgte online russisk dating.

Russiske damer er glimrende som konemateriale, fordi de gjør en ekstra innsats og er gode til å tilpasse seg nye situasjoner. Herunder å flytte til et fjernt lang og lære å kjenne en ny kultur.

Du vil også bli glad for å høre at suksessen for internasjonale ekteskap er betydelig høyere enn for tradisjonelle ekteskap her hjemme.

Du kan være sikker på at en russisk dame vil gjøre alt for at deres forhold blomstrer og at dere får et godt familieliv.

Dating russiske damer – hva er en scam?

Dypest sett, så er det et lurenummer hvor en ensom mann over onternettet skriver med en attraktiv angivelig kvinne fra Russland, Ukraina, Hviterussland etc. Hvor kvinnen ikke er interessert i mannen, men derimot i å lure pengene fra ham…

Raskt er «kvinnen» (lokkematen) tilsynelatende blitt forelsket i sitt nye internett-bekjentskap og kort tid etter begynner hun å planlegge sin reise for å se mannen personlig.

Russisk dating etter damer - finn Mila 42 leter etter mann 37-52
Mila 42 leter etter mann 37-52

Pengeproblemer oppstår, og uvillig ber hun ham om å hjelpe «henne» med penger til hennes visum og billetter. Veldig ofte forteller hun at det kun er et mindre beløp, og hun vil være i stand til å betale ham tilbake raskt.

Russisk dame Nelli 50 leter etter mann 50-63
Nelli 50 leter etter mann 50-63

Om mannen er enig så vil «kvinnen» sette alle sine krefter i å gjøre «hennes» reisedetaljer ferdige. «Hun» virker overrasket over å finne ut at det er forskjellige dyre krav som «hun» skal overholde før hun kan fly ut av landet. Disse formodede kravene omfatter normalt visum, og utgifter til visum og transport til et sted hvor hun kan få visum. «Hun» vil ydmykt be om økonomisk hjelp igjen.

Om mannen er bestemt på å hjelpe henne så sender han penger igjen og igjen.

Men hele tiden vil nye problemer oppstå og «hun» vil bli frastjålet noen penger eller «hun» blir skadet eller syk. Eller kan plutselig bli arrestert, eller hennes leilighet kan bli oversvømmet eller brenner ned. Svindelen vil fortsette så lenge mannen er villig til å fortsette med å sende penger for å hjelpe sin «russiske prinsesse» med å komme seg gjennom sine mange forhindringer.

Lokkematen vil holde «hans kjærlighet» i live ved jevnlige chatter med han på telefonen eller sende ham beskrivelser av «hennes» erotiske fantasier.

Russiske damer dating – Vær oppmerksom på:

 • Penge til pass, visum, billetter, reiseforsikring.
Russisk dame Mari 47 leter etter mann 49-58
Mari 47 leter etter mann 49-58
 • B?ter for manglende offisielt registrering av deres opphold i Moskva.
 • Økonomisk pengestøtte («lommepenger», «reisepenger», «penger for å vise til tollvesenet», «penger for å vise til ambassaden»)
 • Penger til å betale et lån eller et realkredittlån.
 • Akutte medisinske utgifter til jenten eller hennes slekninger (sykdom, bilulykke, dødsfall i familien).
 • Kausjonspenger/å betale bøter for mindre «tilfeldige» overtredelser av loven.
 • Skatter som angivelig skyldes tidligere pengeoverførelser.
 • Løsesum penger/gjeld til mafiaen.
 • Luksusvarer (mobiltelefoner, klær osv)
 • Russiske damer dating - finn Lana
  Lana 47 leter etter mann 47-58

  Det offeret for lureriet etterhvert innser, er at bak alle forførende bilder og bak alle de varme og lidenskapelige brev skules en kynisk og manipulerende kvinne seg…

  Dating russiske damer – La oss se på svindel i flere detaljer.

  Faser i dating scam

  Fase #1: å finne ofrene

  En svindler finner normalt en rekke bilder av en attraktiv russisk dame 18-45 år gammel (eller om svindleren selv er en attraktiv dame så bruker hun sine egne bilder). De plasserer også ofte personlige annonser i så mange internasjonale dating-kataloger som mulig.

  En masse av svindlere søker aktivt nye potensielle ofre i steder for å vente på at ofrene skal komme til dem. Svindlere bruker ofte store online dating-nettsider til å nærme seg sine potensielle ofre.

  Mange ofre rapporterer at de har mottatt den første e-posten fra svindler «ut av det blå», og at de aldri har tilhørt noen datingside.

  rusiske damer - finn Inessa 43 leter etter mann 48-60
  Inessa 43 leter etter mann 48-60

  ADVARSEL! Om en dame fra Russland kontakter deg først på en stor datingside, eller om hun sender deg en e-post ut av ingenting så er det typisk snakk om en russisk datingsvindler.

  Lykkes med dine russiske damer online dating ved hjelp av dette billige og trygge nettstedet

  Fase #2: «grooming» av ofrene

  Etter en stund vil brevene fra enslige menn fra hele verden begynne å ankomme i hennes mail-innboks. Den kvinnelige svindleren svarer positivt på alle sammen, og prosessen begynner.

  Da det er en masse brev som skal besvares så har svindleren normalt ikke evne til å besvare de alle sammen individuelt. Derfor er det et standard sett av romantiske brev som finnes, og svindleren bruker typisk disse for-skrevede brevene til å svare alle de potensielle ofrene. Som et resultat av å bruke de settene med for-skrevede brevene så vil svindleren ha en tendens til å ignorere spørsmål innsendt til de, eller når de svarer på spørsmål så vil de svare de kun i starten eller i slutten av hver tekst.

  Så om du ikke får et personlig svar på dine spørsmål så burde du bli mistenksom…

  Typisk 2 typer svindlere

  Faktisk er det to kategorier av russiske datingsvindlere: en «seriell svindler» og en «personlig tilgang» svindler.

  «Seriell» type er veldig mye mer vanlig å se. Ikke fordi det er flere av de som arbeider, men fordi de tilnærmer seg så mange ulike ofre på kort tid. Slik kan det se ut som om det er en masse av de. «Seriell» svindlere er de som sjeldent er oppmerksomme på samtalen og har tendens til å ignorere spørsmål og sende en kjede av for-skrevne e-poster til flere hundre bestemte ofre. De håper at en liten prosentdel av dere ofre (kanskje 5-10%) vil la seg lure likevel.

  russisk dating - finn din russiske dame - Irina 55 leter etter mann 57-75
  Irina 55 leter etter mann 57-75

  De «personlige metodene» for svindlere er mer sjeldent å komme over. Men ikke nødvendigvis fordi det er mindre av de, men fordi dere arbeid er langt mindre synlig. Disse svindlerne har mye høyere «kvalitet» av jobben. De er mer oppmerksomme på detaljer, de vil svare på alle spørsmål og de er veldig oppmerksomme på samtalen.

  De har en mye bedre «responsrate» fra deres ofre. Men historien og tricks er alle som i de vanlige serielle svindlerne. De vil hele tiden be om penger for reiseutgifter.

  I brevene hennes er svindleren normalt veldig smigrende, romantisk og forførende. Svindleren forklarer hvert enkelt potensielle ofre at han/hun føler «noe spesielt» om ham. Nesten alle svindlere forteller ofrene deres at «dette er den første gangen hun bruker internettet for å møte en mann».

  For å fremskyte prosessen vil svindleren «forelske» seg i hver av de potensielle ofrene innen de to til seks neste ukene. Noen ganger på samme tid vil mange svindlere meddele at deres ærlige ferietid (normalt 2 uker) skjer snart, så det er snart mulighet for å møtes.

  Min egen erfaring med en svindler

  Helena - vakker dame fra Ukraina
  Helena med lyst h?r – vakker Ukrainsk dame

  Jeg har selv gjennom noen forløp med en snill og vakker kvinne – Helena – som noenlunde fulgte dette beskrevne forløpet opplevd svindel. Du kan lese mer om min egen historie om en ukrainsk dame her om et svindelforsøk, men heldigvis oppdaget jeg det i tide 🙂

  Samtidig varierer varigheten av «set up» fasen betydelig. Noen svindlere snakker om kjærlighet og ber om penger innen 10 dager, mens andre kan skrive og svare i 6-8 måneder før de spør noen om penger.

  Unngå fellene ved russiske damer dating ved å bruke et seriøst dating byr?:)

  Finn enn russisk jente eller din russiske kvinne her via online russisk dating | gratis innmelding og med norsk oversettelse
  Finn din russiske kvinne her | gratis innmelding | siden er på norsk

  Fase 3: kvinnen ber om penger

  Når det faktum at scammeren er «dypt forelsket» er veletablert, er det at scammer begynner den reelle forberedelse. «Hun» blir mye mer ivrig etter å møtes personlig, så hun beslutter seg for å finne ut om hva som er hennes muligheter er med tanke på visum og billettpris på reisen.

  Svindleren vil annonsere den gode nyheten (at hun har funnet ut av hvordan du får et visum) i en av de brevene, kort tid etter å ha forklart henne udødelig kjærlighet. Hun vil fortelle at hun har funnet ut av alt som hun har bruk for, for å motta et turistvisum (jobbe, studere). Hun vil være kjempeglad og begeistret for muligheten. Hun vil forklare i detaljer hvor mye det vil koste å få visum og billetter, og hvordan du sender det nødvendige beløpet til henne for å få tingene i gang.

  Flott russisk dame | her kan du finne russiske damer som kan bli din kone via russisk dating
  Okta 44 leter etter mann 45-55

  Mange svindlere starter først med en liten pengesum – $ 350- $ 500 for visumet eller eventuelt pass. Noen svindlere vil også be om «hotell-penger» til deres hotellopphold i Moskva mens de sender inn deres visumsøknad til ambassaden. Noen svindlere tilbyr å betale for visum selv (som en «god tro» handling).

  Neste stopp i svindelen

  Etter «visumet» er mottatt, ber svindleren typisk om penger til å kjøpe flybilletter – normalt omkring $ 700- $ 1800. Noen svindlere tilbyr å betale for billettene selv. Men så oppdager de at billettene angivelig koster mer enn svindleren har råd til selv, og så spør de offeret om å «splitte» omkostningene til billettene.

  Mange svindlere vil på dette tidspunktet hevde at de gikk videre og inngikk en avtale med et reisebyrå. Dette reisebyrået vil angivelig håndtere alle juridiske papirarbeid og billettene, og nå vil svindleren komme opp med den nødvendige mengden penger for billettene innen en bestemt dato.

  Gode tips

  Noen felles trekk som vi ser i denne fasen av korrespondansen er at:

  Russiske damer dating - Jane 44 leter etter mann 48-52
  Jane 44 leter etter mann 48-52
  • De fleste svindlerne hevder at de vil anvende et turistvisum, mens andre svindlere spesialiserer seg på å hevde at de er berettiget til et studerende visum eller et arbeidsvisum.
  • Oftest vil svindleren foreslå å gå gjennom et reisebyrå som kan arrangere alt fordi de har «gode kontakter i ambassaden». Om offeret tilbyr å kjøpe billetter til henne online, vil svindleren insistere på å uansett bruke hennes eget reisebyrå uansett.
  • Det meste av tiden er den eneste kontakten som er fastsatt av «reisebyrået» en e-post adresse.
  • At «reisebyråer» ikke kan akseptere kredittkort til betaling. De spør om kontant betaling som dere eneste betalingsmetode, påtvinger offeret til å bruke Western Union eller MoneyGram.
  • Noen svindlere skriver at de allerede har et arbeidsvisum til offerets land, men mangler penger til billetter.
  • Alternativt kan en scammer foreslå at du gir henne dine kredittopplysninger og hun vil arrangere penger som skal bli overført til ditt kredittkort. IKKE gi henne noen kredittkort eller bankkonto-opplysninger!!!
  • Hvis offeret tar lokkematen og sender det ønskede beløpet, vil svindleren sannsynligvis sende en reiseplan med datoer og tall. Om offeret prøver å få et flyselskap til å bekrefte bestillingen, vil han sannsynligvis finne ut at bestillingen faktisk er gjennomført. Trikset er at svindlere får refundert flybillettene i siste øyeblikk og får full refusjon

  Lykkes med dine russiske damer online dating ved hjelp av dette billige og trygge nettstedet

  Unngå disse fellene ved å bruke dette online dating-byrået som jeg kun har hørt godt om og som har gratis innmelding

  Finn enn russisk jente eller din russiske kvinne her via online russisk dating | gratis innmelding og med norsk oversettelse
  Finn din russiske kvinne her | gratis innmelding | siden er på norsk

  Skulle du kanskje også være interessert i kvinner fra Ukraina, så er det her mer om dating med ukrainske jenter og ukrainske kvinner online og så er det mer om ukrainske damer her.

  Hvordan kommer man i kontakt med russiske damer?

  Elena 53 leter etter mann 50-65 - finn hende via russisk dating
  Elena 53 leter etter mann 50-65

  Det mest opplagte er via online russisk dating hvor, heldigvis, langt de fleste er ærlige, så er det dog Øst-Europa vi snakker om, og det vil være falske profiler og damer som vil prøve å lure deg. Her er et par gode råd som vil sikre deg å ikke bli rundlurt.

  Disse 3 råd er sunn fornuft, men er godt å bli påminnet om de innen man faller pladask for en vakker russisk dame!

  1. Sørg for at du har kjent henne en stund – 1-2 måneder minimum – før du arrangerer en reise til Russland for å møte henne. På den måten har du lengre tid til å bli kjent med henne og for å se om det er ting ved henne som virker mystiske.
  2. Du skal ALDRI sende penger til en kvinne som du ikke har møtt. Uansett hvor deilig og søt hun er og hvor store problemer hun har latt deg tro at hun har. Det er svindlere i alle lang og de kjenner dine svake sider og de vil prøve å utnytte dem!
  3. Ikke gi henne ditt telefonnummer eller adresse før du har møtt henne eller i det minste sett henne på videochat, som Skype. Det er viktig at du har ansikt-til-ansikt samtaler med damen før du begir deg ut på noen form for økonomisk investering i forholdet.

  Russiske damer – hvilken online russisk datingside?

  Når du leter etter et sted å møte de russiske damer så vil din suksess avhenge på hvilken russisk datingside du velger. De beste sider er alltid hjemmesider hvor man skal betale for et medlemskap fremfor de online russiske datingsider hvor du skal betale for hver e-post og andre opplysninger. På de sistnevnte sidene er formålet å få deg til å sende e-poster frem og tilbake så lenge som mulig.

  Velg online datingsider hvor du kan se damene først og hvor du betaler for et medlemskap med adgang til det hele – så kjenner du utgiften.

  Finn rusisk dame via russisk dating - Eneha 43 leter etter mann 39-50
  Eneha 43 leter etter mann 39-50

  Når du bruker betalings-sider sorterer man nemlig masse falske profilene bort, og man unngår langt størstedelen av de russiske damer som kun er ute etter pengene dine. Du kan gjerne prøve å finne gratis løsninger, men du skal være forberedt på å bruke lang tid på å finne kvinnene med ærlige intensjoner.

  Det gode med betalingsløsninger er at de sikret damernes identitet. Man skal sende bilde-ID og de blir først innmeldt når en ansatt har sett gjennom deres søknad.

  Man kan stadig være uheldig og finne en uærlig russisk dame, men du er 100 ganger bedre stilt enn de på de gratis-sidene.

  Og så lenge du bruker din fornuft og følger mine tre råd så har du ikke noe å bekymre deg over.

   

  Den beste russiske datingsiden til at finne en dame fra Russland

  Denne russiske datingsiden har klart det største antallet ekte profiler med tusenvis av kvinner online hele tiden. Du vil derfor sørge for å ha de beste sjansene for å finne en dame som er en god match.

  Med RussianCupid kan du melde deg inn gratis, laste opp et profilbilde og se om det er noen russiske damer som er interessert. Om det er noen søte russiske damer som viser interesse så kan du alltid skifte til et betalings-medlemskap for å få lov til å ta full kontakt. Spar opptil 65% hvis du abonnerer på 12 måneder – om du er på date med en norsk kvinne ville en tur på restaurant raskt kostet deg 500 kr så jeg synes ikke det er dyrt.

  Lykke til med de russiske skjønnheter og send meg en mail med bryllupsbilder 🙂

  Russisk dating | Finn en russisk dame her via online dating | gratis innmelding og med norsk oversettelse
  Finn din russiske dame her | gratis innmelding | siden er på norsk

  Her kan du lese mer om russiske jenter, og hvorfor russiske kvinner søker norske menn

  Skulle du kanskje også være interessert i kvinner fra Ukraina så er det mer om dating av ukrainske jenter og ukrainske kvinner her og så er det mer om ukrainske damer her