Lykken er en asiatisk kone – les om mine erfaringer med å finne lykken

Det er mange norske menn som søker asiatisk kone i utlandet. Spesielt kvinner fra Filippinene eller kvinner fra Thailand og Russland. Det er de mest populære. Norges statistikk dokumenterer klart at i en statistikk over brylluper og nasjonalitet at det er i de landene at norske menn lever ut drømmen om at lykken er en asiatisk kvinne.

Det ses tydelig at det er thailandske og filippinske kvinner, sammen med russiske, som norske menn går etter. Polske kvinner ligger også høyt, noe som ikke er så rart da vi gjennom årene har hatt veldig mange polske håndverkere og andre polakker i Norge.

Lykken er en asiatisk kone – eller hva?

Det er dessverre ikke uten utfordringer å lete etter kjærligheten i et annet land. Avstanden er stor, og dertil kommer så språklige og kulturelle utfordringer.

Derfor er online dating blitt en kjempehit for norske menn. Likevel må man passe seg, for det er noen fallgruver:

  • Dels er det en del thailandske og filippinske kvinner som prøver å lure de norske mennene for hvem lykken er en asiatisk kone
    • Her kan du lese mer om lure-metoder brukt av utenlandske kvinner. Et som jeg selv helt konkret har opplevd ganske vist med en ukrainsk kvinne. Men lure-prinsippet er det samme overalt i verden.
  • Dels er det datingsider som er basert på at du skal kjøpe tickets/token eller lignende og hver mail eller annen kontakt med en kvinne koster en tickets/token. Datingsiden har derfor en interesse i å holde kommunikasjonen i gang så lenge som mulig. Dette er selvsagt ikke i din interesse.
    • Her kan du lese mer om valg av et utenlandsk dating-byrå
  • Derfor skal du velge en online datingside hvor du betaler et fast beløp for en måned. Jeg kan anbefale deg å bruke et av disse 2 online dating-byråer. Her er det gratis innmelding og dermed mulighet for å se hvilke kvinner som er der, og det er delvis på norsk. Hvis du velger å bli betalende medlem og dermed kunne skrive med kvinnene så er det stor rabatt om du tegner 3 eller 6 måneder 🙂
Thaidating -> finn en jente her | masse av vakre kvinner fra Thailand | gratis innmelding | thaidating
 
Filippinsk dating -> finn en filippinsk kvinne | mange flotte filippinere | gratis innmelding

Hva kjennetegner en asiatisk kvinne?

Her snakker vi jo primært om kvinner fra Thailand og kvinner fra Filippinene, som er de kvinner som norske menn primært foretrekker, når de skal finne kjærligheten i utlandet.

Her kan du finne mer informasjon om thai dating

Her kan du finne mer informasjon om dating med filippinske damer

Lykken er en asiatisk kone

Ja, om du følger mange av mine tips, ja så er det mulig å finne lykken 🙂

Lykke til med å finne kjærligheten….