Det er mange norske menn som søker lykken i utlandet – og spesielt kvinner fra Filippinene eller kvinner fra Thailand og Russland er de mest populære. Norges statistikk dokumenterer klart at i en statistikk over brylluper og nasjonalitet at det er i de landene at norske menn lever ut drømmen om at lykken er en asiatisk kvinne….

Det ses tydelig at det er thailandske og filippinske kvinner, sammen med russiske, som norske menn går etter – polske kvinner ligger også høyt, noe som ikke er så rart da vi gjennom årene har hatt veldig mange polske håndverkere og andre polakker i Norge.

Lykken er en asiatisk kone – eller hva?

Det er dessverre ikke uten utfordringer å lete etter kjærligheten i et annet land, som ligger veldig langt vekk, og dertil kommer så språklige og kulturelle utfordringer.

Derfor er online dating blitt en kjempehit for norske menn, men pass på for det er noen fallgrupper:

  • Dels er det en del thailandske og filippinske kvinner som prøver å snyte de norske mennene for hvem lykken er en asiatisk kone
    • Her kan du lese mer om snytemetoder brukt av utenlandske kvinner – et som jeg slev helt konkret har opplevd ganske vist med en ukrainsk kvinne – men snyteprinsippet er det samme overalt i verden
  • Dels er det datingsider som er basert på at du skal kjøpe tickets/token eller lignende og hver mail eller annen kontakt med en kvinne koster en tickets/token, og datingsiden har derfor en interesse i å holde kommunikasjonen i gang så lenge som mulig, noe som ikke er din interesse.
    • Her kan du lese mer om valg av et utenlandsk datingbyrå
  • Derfor skal du velge en online datingside hvor du betaler et fast beløp for en måned – jeg kan anbefale deg å bruke et av disse 2 online datingbyråer, hvor det er gratis innmelding og dermed mulighet for å se hvilke kvinner som er der, og det er delvis på norsk. Hvis du velger å bli betalende medlem og dermed kunne skrive med kvinnene så er det stor rabatt om du tegner 3 eller 6 måneder 🙂
Thaidating -> finn en jente her | masse av vakre kvinner fra Thailand | gratis innmelding | thaidating

Filippinsk dating -> finn en filippinsk kvinne | mange flotte filippinere | gratis innmelding

Lykken er en asiatisk kone – men hva kjennetegner en asiatisk kvinne?

Her snakker vi jo primært om kvinner fra Thailand og kvinner fra Filippinene, som er de kvinner som norske menn primært foretrekker, når de skal finne kjærligheten i utlandet.

Her kan du finne mer informasjon om thai dating

Her kan du finne mer informasjon om dating med filippinske damer

Lykken er en asiatisk kone

Ja, om du følger mange av mine tips, ja så er det mulig å finne lykken 🙂

Lykke til med å finne kjærligheten….