Kom i bedre form sammen

Det å trene sammen er en av de tingene som virkelig kan gjøre at motivasjonen for å gjennomføre treningsøkta blir litt høyere. For selv om vi alle sammen vet at det er bra for oss å trene, er det jo ikke sånn at det blir enkelt å gjennomføre av den grunn. Men det å trene sammen, å ha felles mål, og gjøre denne aktiviteten sammen, er noe som kan gjøre det litt mer koselig – og ikke minst mer sannsynlig at man gjennomfører. Men hvor skal man begynne?

Hvis det er langt til nærmeste treningssenter, eller det bare føles som litt for mye innsats å skulle dra ut for å trene, er det bedre å gjøre det hjemme. Dette fjerner mye av den barrieren som mange føler i forhold til trening, og med treningsutstyr hos Fitfact.no, kan man få til det aller meste hjemme – sammenlignet med hva man sikkert ville gjort hvis man valgte å trene på et treningssenter. Men hva er det egentlig man trenger å kjøpe for å ha det man trenger?

Dette er det mest grunnleggende utstyret

Hvis man skal begynne å trene kan det være litt vanskelig å vite hva man skal kjøpe først, hvis man har lyst til å lage sitt eget lille personlige treningssenter hjemme. Her får du en liste over noen av de tingene som er best å ha, sånn at du får dekket flest mulige behov, for minst mulig penger.

  • Treningsmatte. Det å ligge på gulvet eller stå på knærne er ikke akkurat noe som motiverer deg til å gjøre mageøvelser. Og selv om man selvsagt godt kan gjøre det på teppet, er bare en treningsmatte et mye bedre valg.
  • Kettlebell. Dette er en veldig allsidig ting, og kan brukes til øvelser for både magen, overkroppen, ben og rumpe. Det kan være fint å velge en som er litt tung, og en lettere.
  • Håndvekter. Disse er gode til å trene overkropp, og det å ha et par forskjellige vekter av forskjellig tyngde, vil gjøre at du kan trene alle musklene i overkroppen på en god måte.
  • Strikker og treningsbånd. Disse er praktiske fordi de ikke veier noe særlig, og kan brukes til å trene hele kroppen. Perfekt til å holde deg i form mens du er på ferie, eller bare vil ha en litt lettere trening. Du kan få bånd i forskjellige styrker som passer nivået ditt perfekt.