Finn en filippinsk kvinne | mange søte filippinere | gratis innmelding

Det er det jo ikke noe klart svar på – på samme måte som hvordan er en norsk kvinne? Men det er selvfølgelig noen klare forskjeller generelt på hvordan en norsk kvinne er og hvordan en filippinsk kvinne er?

Hvordan filippinske kvinner er, er veldig avhengig av om hun kommer fra landet – om hun kommer fra landet eller en by, og hvilken utdannelse hun har og hele hennes familie sin bakgrunn.

Dog er det en ting som jeg har opplevd og de av mine venner som også har en filippinsk kvinne, og det er at hun er ekstremt tilknyttet sin filippinske familie. Filippinere er veldig mye tettere til deres familier enn det vi er her i Norge – det er veldig typisk filippinsk tankegang.

Filippinske kvinner – hvordan er de så i forhold til norske kvinner?

– den umiddelbare største forskjellen er nok forholdet til familien/familiens betydning, samt en opplevelse hos den filippinske kvinne at hun har en forpliktelse til å hjelpe familien på alle måter – spesielt økonomisk.

Med hensyn til det økonomiske så er det viktig at du og din filippinske kvinne blir enige om hvordan og hvor mye økonomisk hjelpe som dere er i stand til å yte for hennes familie, samt hvor ofte dere tenker å reise til Filippinene, da det er ganske kostbart med flybilletter med mer.

Noen familier i Filippinene ser deres på deres pårørende i Danmark som en gullgruve. Så lenge du og din filippinske kvinne har avtalt hvordan og når og hvor ofte økonomisk hjelp skal bli gitt, og i hvilke tilfeller, er det som regel ingen problemer.

Hvordan er filippinske kvinner i forhold til norske menn og omvendt?

Det er også mange forskjeller her – typisk rundt arbeidsfordelingen i hjemmet, som er veldig annerledes enn den typiske norske hvor vi deler det meste av husarbeidet.

Første gangen jeg hadde en Filippinsk kvinne var det en stor overraskelse for meg at hun på ingen måte forventet at jeg skulle hjelpe til med å ta av bordet og vaske opp. Jeg skulle bare sette meg i sofaen og vente på kaffen min, eller hva det nå var. Min filippinske kone var til gjengjeld veldig overrasket over at jeg delvis kunne lage mat og delvis liker å lage mat – det hadde hun ikke opplevd i Filippinene. Så det var enda en ulikhet til spørsmålet ”hvordan er filippinske kvinner?”.

Til gjengjeld er norske menn mer åpne og velvillig innstilt på å akseptere hennes barn fra tidligere forhold enn filippinske menn generelt er. Det er helt klart noe som veier tungt hos en filippinsk kvinne når hun skal velge mann og om hun har barn fra tidligere forhold.

Du skal alltid huske at hvilke som helst ekteskap er et kompromiss mellom 2 parter som er ulikt på mange måter uansett hvilken kvinne (filippinsk eller norsk) som du gifter deg med. Det er viktig å huske at det handler om å ”give and take” om du vil ha et lykkelig samliv, uansett hvilket land hun kommer fra.

Det er også viktig at du husker at utdannelse og språk kan være vanskelige barrierer for din filippinske kvinne. Det er viktig at du støtter henne så godt du klarer på alle punkter.

Spørsmålet ”hvordan er en filippinsk kvinne?” er altså ikke enkelt å svare på, men jeg håper at du har fått et innblikk i noen av de forholdene som gjør seg gjeldende i forhold til ”hvordan er filippinske kvinner i forhold til norske kvinner?”?

Dating med filippinske kvinner

Det er veldig mange faktorer å overveie når du søker ekte kjærlighet i filippinsk nettdating.

Det er moro og spennende, så nyt din søking etter din filippinske kjæreste, nå som du har fått et kort svar på ditt spørsmål ”hvordan er filippinske kvinner?”

Det her kan du trygt bruke, og du kan GRATIS se inn og se på utvalget av filippinske kvinner, men vil du skrive til de så koster det litt. Men HUSK at du får stor rabatt om du tegner et medlemskap for flere måneder 🙂

Filippinsk dating -> finn en filippinsk kvinne | mange flotte kvinner fra Filippinene | gratis innmelding

Om du er som meg som også overveier andre land enn Filippinene på et tidspunkt så kan du se her om thai dating.

Tilbake til filippinske damer