Filippinske kvinner – hvordan er de, sammenlignet med norske kvinner?

Vakker kvinne fra Filippinerne - Mayleen 43 leter etter mann 36-54
Mayleen 43 leter etter mann 36-54

Det er det jo ikke noe klart svar på – på samme måte som hvordan er en norsk kvinne? Men det er selvfølgelig noen klare forskjeller generelt på hvordan en norsk kvinne er og hvordan en filippinsk kvinne er?

Hvordan filippinske kvinner er, er veldig avhengig av om hun kommer fra landet. Om hun kommer fra landet eller en by, og hvilken utdannelse hun har og hele hennes familie sin bakgrunn.

Dog er det en ting som jeg har opplevd og de av mine venner som også har en filippinsk kvinne, og det er at hun er ekstremt tilknyttet sin filippinske familie. Filippinere er veldig mye tettere til deres familier enn det vi er her i Norge – det er en veldig typisk filippinsk tankegang.

Yna 34 leter etter mann 33-40 - vakker filipinsk kvinne
Yna 34 leter etter mann 33-40

Filippinske kvinner – hvordan er de så i forhold til norske kvinner?

Den umiddelbare største forskjellen er nok forholdet til familien/familiens betydning. En opplevelse hos den filippinske kvinne at hun har en forpliktelse til å hjelpe familien på alle måter – spesielt økonomisk.

S?t filippinsk kvinne - Susan 52 leter etter mann 46-62
Susan 52 leter etter mann 46-62

Med hensyn til det økonomiske så er det viktig at du og din filippinske kvinne blir enige om hvordan og hvor mye økonomisk hjelpe som dere er i stand til å yte for hennes familie, samt hvor ofte dere tenker å reise til Filippinene, da det er ganske kostbart med flybilletter med mer.

Noen familier i Filippinene ser deres på deres pårørende i Norge som en gullgruve. Så lenge du og din filippinske kvinne har avtalt hvordan og når og hvor ofte økonomisk hjelp skal bli gitt, og i hvilke tilfeller, er det som regel ingen problemer.

Det er enkelt å komme i kontakt med filippinske damer her.

Hvordan er filippinske kvinner i forhold til norske menn og omvendt?

S?te filippinske kvinner - Milanie 38 leter etter mann 33-53
Milanie 38 leter etter mann 33-53

Det er også mange forskjeller her – typisk rundt arbeidsfordelingen i hjemmet, som er veldig annerledes enn den typiske norske hvor vi deler det meste av husarbeidet.

Første gangen jeg var sammen med en Filippinsk kvinne var det en stor overraskelse for meg. Hun forventet på ingen måte at jeg skulle hjelpe til med å ta av bordet og vaske opp. Jeg skulle bare sette meg i sofaen og vente på kaffen min, eller hva det nå var. Min filippinske kone var til gjengjeld veldig overrasket over at jeg delvis kunne lage mat og ikke minst liker å lage mat – det hadde hun ikke opplevd i Filippinene. Så det var enda en ulikhet til spørsmålet «hvordan er filippinske kvinner?».

finn kj?rligheten - vakker filippinsk kvinne - Lycky 35 leter etter mann 32-51
Lycky 35 leter etter mann 32-51

Til gjengjeld er norske menn mer åpne og velvillig innstilt på å akseptere hennes barn fra tidligere forhold enn filippinske menn generelt er. Det er helt klart noe som veier tungt hos en filippinsk kvinne når hun skal velge mann og om hun har barn fra tidligere forhold.

Viktig å gi og ta

Du skal alltid huske at hvilke som helst ekteskap er et kompromiss mellom to parter. Dette vil være ulikt på mange måter, uansett hvilken kvinne (filippinsk eller norsk) som du gifter deg med. Det er viktig å huske at det handler om å «gi og ta» om du vil ha et lykkelig samliv. Dette gjelder uansett hvilket land hun kommer fra.

Lornz 35 leter etter mann 35-80 - din filippinske kvinne?
Lornz 35 leter etter mann 35-80

Det er også viktig at du husker at utdannelse og språk kan være vanskelige barrierer for din filippinske kvinne. Det er viktig at du støtter henne så godt du klarer på alle punkter.

Spørsmålet «hvordan er en filippinsk kvinne?» er altså ikke enkelt å svare på. Likevel håper jeg at du har fått et innblikk i noen av de forholdene som gjør seg gjeldende i forhold til «hvordan er filippinske kvinner i forhold til norske kvinner?»

Dating med filippinske kvinner

Det er veldig mange faktorer å overveie når du søker ekte kjærlighet i filippinsk nettdating.

Det er moro og spennende. Så nyt å søke etter din filippinske kvinne, nå som du har fått et kort svar på ditt spørsmål «hvordan er filippinske kvinner?»

vakker kvinne fra filippinerne - Lani 42 leter etter mann 35-65
Lani 42 leter etter mann 35-65

Det er typisk snakk om 3 typer filippinske datingsider:

  1. «Gratis» filippinske dating-sider som er finansiert av banner-reklamer, hvor det dessverre er mange ladyboys. Der finnes det også mange kvinner som er ute etter svindel. De er der fordi det er gratis for de og de trenger ikke å dokumentere hvem de er eller gjennomgå noen annen form for kontroll.
  2. «Pay as you go» filippinsk datingsider som er basert på at hver gang du skal svare på en mail eller vil ha et Skypenummer eller lignende. Deretter skal du kjøpe «credits», noe som betyr at nettsiden, og sikkert de filippinske damene som er interessert, at du skriver til så mange som mulig, og i så lang tid som mulig. Det er jo ikke din interesse – og dypest sett en måte å melke deg på, og du vet ikke på forhånd hvor mye ditt filippinske dating-eventyr kommer til å koste deg.
  3. «Betaling per tid» filippinske datingsider hvor du typisk har gratis innmelding og kan kikke rundt. Om du vil komme i kontakt med en kvinne så skal du betale for et tidsavgrenset medlemskap – typisk en måned – og hvis du betaler for 3 eller 6 måneder får du en betydelig rabatt.

Filippinsk kvinne – hvilken type online dating skal jeg velge?

Chrismea 38 leter etter mann 34-52 - s?t kvinne fra Filipinerne
Chrismea 38 leter etter mann 34-52

Jeg anbefaler deg helt klart type 3 «betaling per tid». Det er også den beste måten nesten alle norske dating-sider fungerer på. Nettopp fordi det sikrer den beste kvaliteten.

De «gratis» filippinske datingsider er ofte tilfluktssteder for svindlere og scam artister. og fordi de er gratis, og brukerne søker selv, så er det heller ingen steder hvor du kan anmelde svindlere og bedragere. Dermed er det stort sett ingen kontroll med noe som helst, så om du prøver å finne en filippinsk dame på en sånn filippinsk datingside så pass på. Nå har du blitt advart…

Filippinsk dating - finn vakker kvinne her
Sanny 35 leter etter mann 38-48

Flere filippinske datingsteder hvor du kan finne en filippinsk kone

De fleste filippinske dating-sider operer med et fast gebyr som gir tilgang til et abonnement. Disse asiatiske kontaktannonse-nettsider er typisk helt gratis å være med, men du blir nødt til å betale for et medlemskap hvis du ønsker å komme i kontakt med filippinske kvinner hvis du ser profiler som du liker. Disse internettsidene gir typisk stor rabatt for et lengre abonnement.

Filippinsk dating = glade og vakre filippinske kvinner – bare pass på de få råtne eplene!

«Gratis» filippinske nettsider kan bety en masse sløsing med tid for deg da mange av jentene ikke er seriøse eller har profiler på flere gratissider. Samt svindlere, og det er masse av dobbelt-profiler og falske profiler. Å kaste bort tid er enkelt på gratis nettdating-sider. Disse gratis-sidene tiltrekker mange allerede gifte filippinske damer, som kanskje vil se seg rundt for å finne seg en annen mann fra utlandet.

Din kvinne fra Filippinerne? Catherine 35 leter etter mann 33-52
Catherine 35 leter etter mann 33-52

Abonnement-nettsider har helt klart en økt høy kvalitet medlemskap. Da vil det kreve langt mer innsats for de filippinske kvinnene å melde deg inn i de.

Så selv om det er mulig å oppdage din filippinske drømmedame med hjelp av 100% gratis filippinske dating kontaktannonser. Så dropp det – det er typisk større indikasjon til et abonnement nettside. En abonnement nettside vil ha bedre fasiliteter og de filippinske kvinnene på jakt etter et romantisk forhold kan være mye mer ekteskaps-materiale.

Så mitt råd til deg er igjen å velge en betalings-nettside og denne kan du trygt bruke, og du kan GRATIS se deg rundt og se jentene. Men vil du helst skrive med dem så koster det litt, men du får stor rabatt om du tegner et medlemskap for flere måneder 🙂

Om du er som meg, og på et tidspunkt har vurdert andre land enn Filippinene så kan du her se mer om thai dating.

Tilbake til filippinske damer