Filippinsk dating og ekteskap med en filippinsk jente er ikke noe nytt for utlendinger. Det er ikke overraskende for en utlending å forelske seg i en Filipino til det punktet at de senere gifter seg med henne. Det er mange filippinske jenter som arbeider i utlandet og det gjør jentene mottakelige for relasjoner med menn som har annen farge og nasjonalitet. Finn en filippinsk jente her | mange søte filippinske jenter | gratis innmelding

Vi har også her i Norge veldig mange filippinske jenter som arbeider som au pair og noen av de finner seg naturlig nok en norsk mann mens de arbeider her. Filippinske jenter er den nasjonaliteten som fleste norske menn gifter seg med – thailandske kvinner utgjør også en stor gruppe. Filippinske damer og Thailandske damer er dermed blant de to største utenlandske nasjonaliteter som norske menn velger å gifte seg med.

En Filippinsk jente er enkel å elske.

Hun gir deg oppmerksomhet uten å be om noe. De filippinske jenter har utrolig lett for å smile og le.

En Filipino kan gjøre deg forelsket i henne med sitt ekte smil. Selvfølgelig skal du bruke et webcam til å kunne se meningen i smilet hennes. Nettdating kan være en masse moro, og mange dates forandrer seg foran alteret.

Filippinske jenter og kulturforskjeller mellom Norge og Filippinene

Bak all den positive snakken om Filipinos så vil det alltid være en annen side av historien. Det finnes også desperate Filipinos som ønsker en utlending til å opprettholde sine finansielle behov. Du kan støte på noen Filipinos som ber deg om penger direkte eller forteller deg en patetisk historie bare for å få deg til å sende dem noen penger. Det er overflødig å si at du kan være sikker på at en filippinsk jente vil gjøre alt for å gjøre deg glad. Således kan ekteskap med en filippinsk jente typisk beskrives som himmelsk.

Filipinos er gode til å ta seg av huset og sørge for et flott hjem for deg og dine/deres barn.

Filippinske jenter er overrakende over den likestillingen mellom kjønnene som vi har her i Norge – en filippinsk mann vil aldri hjelpe med noe huslig eller med å passe barn med mer, hvilket som mange norske menn i større eller mindre grad hjelper til med.

Mange norske menn aksepterer også at kvinnen har barn fra tidligere ekteskap noe som er vanskelig for en filippinsk mann. Norske menn er også generelt mer trofaste og kjærlige ovenfor deres filippinsk kjæreste enn hva de filippinske jenter er vant til fra deres hjemland.

Filippinske jenter og deres familie

På en date med en filippinsk jente så er det her et godt tips. Bring henne til fine og klassiske steder for å oppnå et inntrykk av hennes væremåte. Familien til en Filipino vil foretrekke en utenlandsk mann selv om Filipinos selv kan velge noe annet. Og du skal vite at familier for filippinske jenter er veldig viktige, og deres innflytelse på beslutningsprosessen er stor

Om du vil gifte deg med de filippinske jentene

Finn en filippinsk jente | mange søte jenter fra Filippinene | gratis innmelding

Et ekteskap med en filippinsk jente betyr også ekteskap med hennes familie. Filippinos forlater ikke hjemmet deres om ikke de har deres eget hus eller de flytter til et annet land sammen med mannen.

Om du overveier en filippinsk kvinne som din hustru så kommer du ikke kun til å date kun henne. Du dater i prinsippet også hennes mor og far og hennes søsken. Det er viktig at du på et tidspunkt avtaler spilleregler i forhold til samværet med familien (hvor ofte reiser du og hun fra Norge til Filippinene eller hvor ofte skal hennes familie komme her).

Å gifte seg med en jente fra Filippinene er næring til et varig forhold. Det er vist i noontime TV hvordan Filipinos verner om deres utenlandske ektemenn og omvendt. Du kan fornemme hvor velsignet utenlandske fyrer føler å ha en filippinsk jente til kone.

Med de fremskritt teknologien har gjort i de senere år er intet umulig i disse dager. Det gjelder emnet for dating også. Med innførselen av Internett er nettdating med eksempelvis filippinske jenter blitt dagens orden.

Filippinske jenter er ofte gode i språk.

Dette gjelder også for de filippinske jentene som i mange tilfeller er utdannede, generøse, omsorgsfulle og veldig støttende. Så det er helt naturlig at folk er interessert i å holde på med nettdating med de, og mange av de dates kulmineres i ekteskap.

I virkeligheten er det mange vestlige som norske som er spesielt interesserte i dating med filippinske jenter, da de er kjente for deres skjønnhet og deres sjarm. Jenter fra Filippinene er en fornøyelse å være sammen med.

Filippinske jenter oppdras til å tro på en mann-til-kvinne forhold så de er veldig bevisste om renheten av et ekteskap og verne om livs lange relasjoner med deres kommende mann.

Dating med filippinske jenter vil hjelpe deg med å bli bedre kjent med de, og du vil oppdage at du har absolutt ingen problemer med å bryte isen da de er veldig vennlige og at det ikke er så typisk at de har noen vansker med å møte deg i virkeligheten – startende med Skype eller lignende.

Så kom igjen nå og meld deg inn, så kan du nyte gledene med online Filippinsk dating.

Så mitt råd til deg er å velge denne datingsiden som du trygt kan bruke, og du kan GRATIS se inn og se nærmere på de filippinske jenter. Vil du skrive med de så koster det litt men du får stor rabatt om du tegner et medlemskap for flere måneder 🙂

Finn en filippinsk jente her | mange søte filippinske jenter | gratis innmelding

Om du som meg også på et tidspunkt har overveiet andre land enn Filippinene så kan du se her mer om thaidating med en masse av søte og vakre thaijenter

Tilbake til filippinske damer