Det er typisk snakk om 3 typer filippinske datingsider:

  1. ”Gratis” filippinske datingsider som er finansiert av bannerreklamer med mer, hvor det dessverre er mange ladyboys og kvinner som er ute etter svindel. De er der fordi det er gratis for de og de trenger ikke å dokumentere hvem de er eller noen annen form for kontroll.
  2. ”Pay as you go” filippinsk datingsider som er basert på at hver gang du skal svare på en mail eller vil ha et Skypenummer eller lignende så skal du kjøpe ”credits”, noe som betyr at nettsiden, og sikkert de filippinske damene som er interessert, at du skriver til så mange som mulig, og i så lang tid som mulig. Det er jo ikke din interesse – og dypest sett en måte å melke deg på, og du vet ikke på forhånd hvor mye ditt filippinske datingeventyr kommer til å koste deg
  3. ”Betaling per tid” filippinske datingsider hvor du typisk har gratis innmelding og kan kikke rundt og om du vil komme i kontakt med en kvinne så skal du betale for et tidsrom – typisk en måned – og om du betaler for 3 eller 6 måneder så får du en stor rabatt

Filippinsk datingside – hvilken type skal jeg velge?

Jeg anbefaler deg helt klart type 3 ”betaling per tid” som også er den måten nesten alle norske datingsider fungerer på – nettopp fordi det sikrer den beste kvaliteten.

De ”gratis” filippinske datingsider er ofte tilfluktssteder for svindlere og scam artister, og da de er gratis og brukerne søker selv så er det heller ingen steder hvor du kan anmelde svindlere og bedragere. Dermed er det stort sett ingen kontroll med noe som helst, så om du prøver å finne en filippinsk dame på en sånn filippinsk datingside så pass på – nå har du blitt advart…

Filippinsk dating – finn henne her

Flere filippinske datingsteder hvor du kan finne en filippinsk kone

De fleste filippinske datingsider operer på et fast gebyr abonnement betalingsfundament. Disse asiatiske kontaktannonsenettsider er typisk helt gratis å være med, men du blir nødt til å betale for et medlemskap, hvis du ønsker å komme i kontakt med filippinske kvinner om du ser profiler som du liker. Disse Internettsidene gir typisk stor rabatt for et lengre abonnement.

Filippinsk dating = glade og vakre filippinske kvinner – bare pass på de få råtne eplene!

”Gratis” filippinske nettsider kan bety en masse sløsing med tid for deg da mange av jentene ikke er seriøse eller har profiler på flere gratissider. Samt svindlere, og det er masse av dobbelprofiler, falske profiler og bortkastet tid. Å kaste bort tid er enkelt på gratis nettdatingsider fordi de er så enkle å bli en del av. Disse gratissidene tiltrekker en hel masse av allerede gifte filippinske damer som kanskje vil se seg rundt for å finne seg en annen mann fra utlandet.

Abonnement nettsider har helt klart en økt høy kvalitet medlemskap, da det vil kreve langt mer innsats for de filippinske kvinnene å melde deg inn i de.

Så selv om det er mulig å oppdage din filippinske drømmedame med hjelp av 100% gratis filippinske dating kontaktannonser. Så dropp det – det er typisk større indikasjon til et abonnement nettside. En abonnement nettside vil ha bedre fasiliteter og de filippinske kvinnene på jakt etter et romantisk forhold kan være mye mer ekteskapsmateriale.

Så mitt råd til deg er igjen å velge en betalingsnettside og denne kan du trygt bruke, og du kan GRATIS se deg rundt og se jentene. Men vil du helst skrive med de så koster det litt, men du får stor rabatt om du tegner et medlemskap for flere måneder 🙂

Filippinsk dating -> finn en filippinsk kvinne | mange flotte filippinere | gratis innmelding

Om du er som meg som på et tidspunkt har overveiet andre land enn Filippinene så kan du her se mer om thai dating.

Tilbake til filippinske damer