Filippinske damer | Tips til å finne en filippinsk dame

Online dating er den beste måten å komme i kontakt med en filippiner, og oppnå ekteskap med filippiner – en hyppig brukt forkortelse for en filippinsk dame.

Filippinske damer - finn kj?rligheten her - Saray 32 leter etter mann 30-42
mb 40 leter etter mann 40-64

Filippinske damer kan du finne på en masse barer, hvis du er i landet, men det er du sannsynligvis ikke når du nå sitter og leser på min side 🙂 Og så er svaret at filippinske damer finner du via bruk av online dating på internettet som er en veldig god måte å komme i kontakt med de filippinske damer på, med de fordeler og ulemper som det så har.

Så snart man snakker med andre om asiatiske datingsider så kommer alle idiotene med en gang og sier «haha, du utnytter de jentene» eller «de er kun interessert i deg på grund av pengene». Og det er kanskje delvis sant i utgangspunktet for en del filippinske damer, men veldig mange vil gjerne møte en utenlandsk mann da det delvis er prestisje i det og delvis har mange utenlandske menn et godt rykte, som gode og kjærlige ektemenn, så det er gode muligheter for at gifte seg med filippinsk dame.

Mange filipinske damer i Norge - din kommende filippinske dame? - Maria 48 leter etter mann 46-52
Maria 48 leter etter mann 46-52

Filippinske damer

Når du snakker med filippinske damer på internettet så er det veldig veldig mange muligheter å velge mellom, og alle lover deg gull og grønne skoger og mange muligheter for å møte en søt filippiner og oppnå ekteskap med filippiner

Men hvordan velger du det riktige stedet å søke etter filippinske damer?

Jeg har selv brukt en side, og har gode erfaringer, der du er sikret at alle filippinske damer som du har kontakt med er fra middelklassen eller i det minste arbeiderklassen er på FilipinoCupid. De er utdannet og snakker derfor litt engelsk og siden er delvis på norsk og siden er gratis ved oppstart slik at du kan se på de vakre filippinske damer før du velger hvilken av de søte, filippinske damene du vil begynne å skrive med.

Remy 50 leter etter mann 43-59 - finn din filipinske dame
Remy 50 leter etter mann 43-59

Filippinske damer – De 3 mest pålitelige datingsidene i Filippinene

De beste sidene du kan bruke til å finne flotte, ærlige, filippinske damer er som sagt:

FilipinoCupid, DateInAsia.com, og Cherry Blossoms.

De er alle ærlige sider som man kan stole på og er alltid ekte kvinner bak profilene. Dessverre er de ulike online dating-sidene med mulighet for at møte en flott filippiner typisk kun på engelsk.

Filippinsk dating -> finn en filippinsk dame | mange flotte filippinske damer | gratis innmelding

Jeg har brukt FilipinoCupid mest, som er med gratis innmelding og delvis med norsk tekst og gode priser. Spesielt om du melder deg inn for flere måneder, for da kan du få en stor rabatt. Du kan være gratis medlem så lenge som du ønsker det så du har dermed masse av tid til å se på de ulike vakre, filippinske damene.

Margie 46 leter etter mann 40-80 - en kommende filipinsk dame i Norge?
Margie 46 leter etter mann 40-80

DateInAsia og Cherry Blossoms har jeg prøvd å sjekke ut, men jeg kan ikke si så mye om dem, bortsett fra det faktum at etter mine undersøkelser er sider med litt eldre filippinske damer.

Om det er interessant for deg så kan du sjekke de ut selv. Personlig vil jeg ikke si for mye om de, siden jeg ikke har brukt de selv.

Pass på! Det kan være en mann

Filippinske damer i Norge - Maivecute 54 leter etter mann 50-65
Maivecute 54 leter etter mann 50-65

DateInAsia har jeg blandete følelser for. Det eneste lyspunktet er at det er gratis. Men det er rett og slett for mange falske profiler. Det er for mange trannies, alt for mange ladyboys og også mange filippinske damer som er veldig uimottagelige . Så om du sitter her i Norge og sender millioner av meldinger om dagen så er det kanskje en håndfull som svarer.

Som jeg sa, den eneste grunnen til at jeg vil anbefale DateInAsia er fordi det er gratis. Men du skal lære å sortere vekk alle de som er ladyboys. For å gjøre det på best mulig måte burde du legge innsatsen din på FilipinoCupid | gratis innmelding.

Mitt førstevalg til de vakreste damer i Filippinene

Nå er FilipinoCupid med gratis innmelding ikke gratis for alltid. Du kan opprette en konto gratis, men for å lese

masser af filippinske damer - Jhona 41 leter etter mann 37-55 - finn din filipinske dame her
Jhona 41 leter etter mann 37-55

meldinger fra de filippinske damer er du nødt til å lage en betalt profil som koster ca 25 dollar i måneden. Det svarer til omkring 175 kr. OBS – du får en stor rabatt om du skriver et medlemskap for flere måneder…

Det er også delvis på norsk og gjør filippinsk dating enklere, og det er verdt alle pengene fordi de filippinske damer mener alvor med det å møte utenlandske menn, slik at du kan oppnå det å gifte seg med filippinsk dame.

Og om du ikke tror meg kan du bare klikke på linken i beskrivelsen eller bilder under her.

Slik går du frem

Find filippinske damer?-> start med å opprette din egen profil. Last opp et bilde av deg selv, et som tydelig viser at du er en utenlandsk, hvit mann. Du kan også utfylle resten av din profil. Så snart det er gjort vil du få bunke på bunke med meldinger fra filippinske damer.

Mildred 41 leter etter mann 39-57 - kommende filipinsk dame i Norge?
Mildred 41 leter etter mann 39-57

For det meste er det bare meldinger som sier «Hei, jeg tror du er interessert i å vite at jeg er ålreit, haha, vennligst legg meg til på Skype», eller «legg meg til på Facebook» eller noe i den stilen. Det er en totalt surrealistisk følelse!

Om du har prøvd normale dating-sider som match.no her i Norge, så vet du at man kan sende masse meldinger og at du kanskje får svar på 10% om man er heldig. I dette spesifikke tilfellet gjelder det motsatte. Det er de filippinske damer som prøver å få deg: det er du som er prinsen på den hvite hesten.

Så hva skal du eller tenke på med FilipinoCupid. Jo, det første er at du skal gjennom en sikkerhetssjekk. Du kommer til å bli bedt om å vise noen offisielle papirer, som for eksempel ditt førerkort. Du kan scanne det eller ta et bilde av det da det vil få flere filippinske damer til å våre interessert i deg. Men ikke at du egentlig har bruk for det.

filipinske dame i Norge - Jesil 42 leter etter mann 49-60
Jesil 42 leter etter mann 49-60

Da jeg først startet min profil, selv før jeg selv hadde kjøpt et medlemskap eller helt utfylt min profil, men bare satt inn et bilde, så fikk jeg opp mange meldinger hver dag fra flotte filippinere. Det er utrolig deilig å være populær blant jentene for en gangs skyld!

Last opp et bilde og få mange meldinger fra filippinske damer

Utfyll din profil og vær seriøs – kanskje den filippinske dame ikke leser det umiddelbart så betyr det noe for de filippinske damer som er seriøse i letingen etter den riktige mannen, så bruk tiden og lag en god profil om du virkelig vil finne en søt filippinsk dame.

Flor 38 leter etter mann 45-65 - kommende filippinsk dame i Norge
Flor 38 leter etter mann 45-65
Filippinsk dating -> finn en filippinsk dame | gratis innmelding

Damerne vil si ting til deg som: «Åh, jeg har lest profilen din – den er skikkelig morsom!». Eller så vil de kommentere under bildet ditt «Haha», eller sa vil de si «Åh, bla bla bla, du er forfatter, hva er du i gang med å skrive?». Det er innlysende at noen av de ikke leser profilen din før de skriver til deg.

Om du fysisk befinner deg i Filippinene

Nå får du tonnevis av beskjed fra de ulike filippinske damer, men de vil være fra hele landet. Metoden jeg brukte var om en dame sender en meddelelse til meg i et område jeg er i, eller som jeg har tenkt meg å være i, så sender jeg henne en melding «Hei, du ser interessant ut, kan jeg få nummeret ditt så vil jeg skrive til deg på et tidspunkt». Og som regel er de med på dette. Det er temmelig enkelt. Du behøver virkelig ikke å spille en masse merkelige spill her, eller bruke noen taktikker. Bare vær åpen, ærlig og grei.

Filippinske damer i Norge - Jamie 34 leter etter mann 44-55 - din kommende filipinsk dame?
Jamie 34 leter etter mann 44-55

Nå kommer du til det punktet hvor du skal kontakte damen på sms. Bare send små korte meldinger, noe i stilen som «Hei [hennes navn], jeg er i ditt område de neste par ukene. Hvordan har du det?».

Noen av disse damene har tvilsom engelsk, og du ønsker ikke å skremme de vekk. At du never at du vil være i nærheten vil få henne til å ha deg i tankene sine og ha et spesielt fokus på deg.

Fordi det er mange menn på FilipinoCupid som søker en filippinsk dame, så har de vakre damene alltid mange samtaler gående. Men om du nevner at du er i hennes by, eller at du kommer til å være i hennes by, blir du plutselig mer interessant.

En s?d filipinsk dame - Remie 44 leter etter mann 45-65
Remie 44 leter etter mann 45-65

Legg merke til hvor interessert hun er når hun svarer deg. Om hun skriver «Hei, det går fint» eller noe mer entusiastisk så er det et tegn på at hun er interessert.

Filippinske damer – neste skritt

Så, la oss si at du fikk satt en date til å møtes klokken 11.00. Foreslå å møtes til kaffe på Starbucks eller et offentlig sted. Det er likegyldig om du tror det er et bra sted for en date. En god date i Filippinene med din nye filippinske dame er på et avdempet sted som en kaffebar. Eller kanskje bare få henne til å møte deg ved bassenget, om du har et basseng ved ditt hotell.

din kommende filipinske dame ? Gretskie 50 leter etter mann 55-70
Gretskie 50 leter etter mann 55-70

Igjen er det viktig at du ikke tenker for mye over det! Som jeg sa, du kan virkelig ikke feile i Filippinene som en mann. Så bare hold det simpelt.

Hvordan du unngår å bli lurt for penger

Vakker, ung filippinsk dame = pr?v filippinsk dating
Soya 33 leter etter mann 35-45

En viktig ting er at du ikke begynner å bruke masse tid på en dame som begynner å fortelle deg triste historier. Dette er dessverre veldig vanlig, for det er mange menn der ute som ikke aner hva de gjør og blir lurt – så les her om ulike typer av filippinske dating-sider.

Damene her er smarte. De vil ikke nødvendigvis si «Åh, gi meg penger», men de vil begynne å klage. «Åh, de har vanskeligheter med å betale for deres undervisning på skolen», eller «Åh, bestemoren min døde», eller: «Åh, kjæledyret mitt døde».

finn din filipinske dame her - Gretskie 50 leter etter mann 55-70
Genalyn 44 leter etter mann 21-84

Om hun begynner å ynke på noe tidspunkt, så stopp all kontakt, for det kun vil være et spørsmål om tid før hun begynner å be om penger fra deg. Det sier jo også noe om hennes personlighet.

Her kan du lese om en veldig søt kvinne (fra Ukraina) som prøvde å lure meg, da vi skulle møtes etter å ha datet online i lengre tid. Hun skulle ha penger til flybilletter og visum overført til henne. Måten svindel foregår på er veldig likt oppbygd over hele verden, så når du har lest denne historien er du mye mer oppmerksom 🙂

Kim - din kommende filippinske dame - Kim 38 leter etter mann 48-58
Kim 38 leter etter mann 48-58

Det viser seg at hun har en lav smerteterskel for motgang. Hvorfor skulle du ønske å være sammen med en dame som klager konstant? En dame fra Filippinene som klager over at alt kun er irriterende, er ikke noe morsomt selskap.

Anyway, det er en kort oversikt. Jeg håper det hjelper noen av dere der ute.


thai girls

Asiatisk dating >< filippinsk dating

Online dating er alltid en behagelig opplevelse, og om du har den riktige partneren med deg så kan du tilbringe noe kvalitetstid med denne personen. Dessuten, om du finner den partneren som er kompatibel til deg, så kan du ende opp med å gifte deg med henne.

Dette skyldes at mange utlendinger overveier en asiater som en lojal partner, og de elsker å være sammen med asiatiske personer. I den seneste tid vil du se

Desiree 44 leter etter mann 52-62 - din filippinske dame i Norge?
Desiree 44 leter etter mann 52-62

mange tilfeller av en person som gifte seg med en filippinsk dame som han har truffet via filippinsk dating på nettet eller via noen venner som allerede har funnet en filippinsk dame, og som deretter setter deg i kontakt med noen av deres venninner fra Filippinene, som også gjerne vil få seg en norsk kjæreste.

Denne tendensen er stigende, og resultatene av dette, tilfeller av ekteskap, er også ganske høy.

Det er flere hjemmesider som gir deg mulighet for å finne en kvinne fra akkurat det landet du ønsker.

Online dating gjør det enkelt å finne en kvinne fra et hvilket som helst sted på jorden.

Online dating

S?d filippinsk dame - Cel 36 leter etter mann 34-50
Cel 36 leter etter mann 34-50

Å møtes på nettet er alltid ansett for å være den beste måten å finne den riktige kjærligheten, og uten å risikere selv å være i et forhold. Mange ganger er det sett at man møter noen utenfor nettet og at det raskt blir et forhold, og at dette forholdet ikke vil vare lenge. For å unngå at dette skjer for deg, og for deg å kjenne personen før du inngår noe forhold, så gjør det online.

Ser man på den nåværende tendensen og suksessrate for forhold til asiater er det tilrådelig at du skal prøve det en gang. Dessuten er det ingen skade i å prøve disse hjemmesidene, og hvis du er singel, så kan det hjelpe deg med å finne den perfekte partneren. Selv om det er masse av hjemmesider til rådighet for slike formål, og dermed skal du lese de fullstendige opplysninger før du melder deg inn i hjemmesiden.

Charmine 37 leter etter mann 35-80 - s?d filipinsk dame
Charmine 37 leter etter mann 35-80

Her kan du se mer om thai dating med en masse søte og vakre thaijenter

De fleste nordmenn er temmelig interessert i vakre filippinske damer

Å møtes på nettet er alltid ansett for å være den beste måten å finne den riktige.

Om du er en av de disse fyrene, så vil du sikker finne disse asiatiske kvinne-tipsene veldig nyttig. En simpel date kan ende i et seriøst forhold som kan føre til ekteskap; kvinner fra Filippinene, Vietnam, Kina eller Thailand er ofte populære valg blant vestlige menn. De to kulturene er veldig ulike, men på tross av dette så ville ikke dette stoppet en vestlig mann å gifte seg med en asiatisk kvinne. Da Asia består av mange land så er det beste utfordrende å finne det landet som passer deg best.

Masser af s?de filippinske damer - Ascon 45 leter etter mann 39-56
Ascon 45 leter etter mann 39-56

Evnen til å forstå og snakke bra engelsk er en av grunnene til at vestlige menn finner filippinske damer veldig attraktive. Kommunikasjon er en veldig viktig del av en vellykket første date, og gå ut på en filippinsk date betyr at du skal bruke et felles språk, og det er engelsk.

Enkle å date

Så det å kommunisere med hverandre, vil ikke lengre være et problem mellom dere to. Et annet viktig faktum som du bør vite om filippinske damer er at de fleste av de kristne. Om religion er en viktig faktor i ditt forhold, så er du nødt til å overveie dette for å unngå enhver konflikt i fremtiden.

Anne 40 leter etter mann 40-62 - finn s?d filippinsk dame her
Anne 40 leter etter mann 40-62

Når to ulike kulturer går ut på en date for første gang kan krever det en masse justeringer. Du kan imponere daten din ved å lære minst et par ord fra deres språk. Du skal også huske at de fleste asiatiske kvinner pleier å ha en respekt for deres foreldre, og det vil bety mye for dem hvis du også har det. Om du seriøst tenker på å ha et forhold til en filippinsk dame, ville det være veldig nyttig å vite mer om deres kultur og browse på noen asiatiske kvinne-tips også.

Her kan du lese mer om filippinske kvinner og filippinske jenter.

Om du, som meg selv, har overveiet andre land en filippinene, så kan du se mer her om thai dating med en masse søte og vakre thailandske kvinner